|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν παιδιά,
για να είμαι σίγουρος για τις αποφάσεις μου σχετικά με τις αφρικάνες αποφάσισα να κάνω το εξής. Έστεισα το δεύτερο μικρό ενυδρείο που είχα 70 λίτρων (καθαρά), και εδω και τρείς ημέρες κατοικούν μέσα σε αυτό ενα ζευγάρι labidochromis sp.(ελπίζω δηλαδή να είναι ζευγάρι). Η φίλτρανση γίνεται με ενα εσωτερικό eheim aquqball 2210 (180 εως 550l ανα ωρα). Το φίλτρο μπολιάστηκε , πριν απο τα Χριστούγεννα μέσα στο μεγάλο μου ενυδρείο, και η πλήρωση του νέου, έγινε με 100% νερό, απο το παλιό. Έβαλα λευκή άμμο και πέτρες. Θερμοκρασία στους 27c. Κατάφερα να αναιβάσω το PH στο 8,5 με σόδα. Να σημειώσω οτι η πιο πάνω λύση είναι προσωρινή, προκειμένου να δω για λίγο, το κατά πόσο είναι εφικτό να παραμείνει το ph αναιβασμένο, και απο την άλλη να δω την συμεριφορά των κιχλίδων. Παραθέτω και μερικές φώτο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή σε αφρικάνες | Moutralewn | Malawi | 12 | 09-11-07 15:17 |
Ήρεμα νερά για τους δίσκους | basillis | Δίσκοι | 12 | 14-10-05 08:50 |
Φωτισμός, νερό και φιλτράρισμα σε ενυδρείο με δίσκους | nigeron | Δίσκοι | 19 | 05-09-05 16:47 |
Αλλαγή από χαλίκι σε άμμο για αφρικάνες | pavloukos | Malawi | 10 | 27-08-04 16:07 |
Αλάτι σε Αφρικάνες? | Filippos | Malawi | 4 | 18-08-04 17:14 |