|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω 4 green tiger barbs, 4 red eye tetra, 4 Rams, 1 ghost, 1 rainbow shark, 1 bumblebee catfish και εναν πλακόστομο γλύφτη. Αλλαγή νερού 30% γίνεται 1 φορά την εβδομάδα.
Εξωτερικό Υαλοβάμβακα έχω μονο στο Eheim. Το Eheim το αφόρασα με σκοπό να το βάλω σε ένα αρκετά μεγαλύτερο ενυδρείο που σκοπεύω να αγοράσω σε 2 μήνες, ένα 450άρι τις Juwel το Visio. Άν και σκέφτομαι σοβαρά να το αφήσω όπως έχει το 120άρι μου. Τόσο κακό είναι με τα 3 φίλτρα? Αν ναι, τι κακό μπορεί να κάνει αυτή η ροή στο ενυδρείο ή στα ψάρια μου? Μήπως να γεμίσω το JBL το εξωτερικό με siporax? Ειδικά τώρα που σκέφτομαι να αλλάξω πλυθησμό και να βάλω κιχλίδες Duboisi (1 αρσενικιά 3 θυληκές) ? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οδηγός Υλικών και Κατασκευής Λίμνης | Captain Kirk | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 8 | 07-09-12 14:02 |
Περί φίλτρανσης και λοιπών θεμάτων. | mad | Φίλτρανση | 151 | 10-03-07 09:00 |
Ερώτηση περί NO3 και ΡΟ4 | TaitO | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 36 | 17-01-07 16:07 |
Υλικά φίλτρων 1 | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 23:01 |