|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βρείς πλεξι σε ολα τα τζαμαδικα η αν μπορεις να το κοψεις εσυ υπαρχει στο πρακτικερ απο οπου θα σου κοστισει και φθηνοτερα. Απο οτι θυμαμαι υπηρχε σε διαφανες και σκουρο (μαυρο; ), στα 3χιλιοστα το μισο τετραγωνικο περιπου, κοντα στα 6 ευρα (νομιζω) .
Το υλικο δεν νομιζω πως εχει καποιο προβλημα για ενυδρειακη χρηση, το χρησιμοποιω και εγω εδω και 5 μηνες σε μια κατασκευη και δεν εχω δει κατι περιεργο. Αν θέλεις να προστατεψεις και τα πλαινα βαλε και εκει αν το θεωρεις απαραιτητο. Τωρα επειδη βαζοντάς το πανω στο τζαμι πιθανον να δημιουργηθουν στο ενδιαμεσο τιποτα μικροβια εγω θα το κολουσα με σιλικονη περιφερειακα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρες, υποστρομα, και φελιζολ, μια πονεμενη ιστορια... | ater | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 23-12-06 21:24 |
Μπλε Αστακος | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-12-05 12:17 |
Απορια για φελιζολ. | vassilios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-10-05 09:01 |
ΑΓΟΡΑ ΦΕΛΙΖΟΛ | Lary80 | Malawi | 2 | 12-02-05 00:02 |
φελιζολ | koko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-06-04 19:13 |