|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι τελικά πεπεισμένος πως το μυστικό είναι ένα!
φως! και όλα τα άλλα ακολουθούν, λιπάσματα, ανάπτυξη.. κλπ.. άλγες μένουν πάντα πίσω αν έχεις φως και λίπασμα ..τα φυτά υπερκερούν! τι ίδιο κατάλαβα και εγώ μετά από 20 μέρες απουσίας το καλοκαίρι. και εξηγούμαι 360 περίπου λίτρα γλυκό φυτά διάφορα, γρήγορα αναπτυσσόμενα τα περισσότερα υπόστρωμα κλπ 360 βατ φως 10 ώρες άλγη 0 ανάπτυξη μεγάλη δεν το γνώριζα όταν γύρισα από διακοπές.. όταν αποφάσισα να ντιμαρω τις λάμπες μου για αισθητικούς λόγους... έπεσε και η ανάπτυξη και μερική πράσινη άλγη ψηλό-υπάρχει στο χαλίκι μου.. εδώ και δυο τρεις μέρες αποφάσισα να ξανά ανεβάσω το επίπεδο φωτός! ΦΩΣ είναι το μυστικό! άσε που πιστεύω ως οι φωτογραφίες των πανέμορφων ενυδρειότοπων που κυκλοφορούν, τις περισσότερες φορές είναι τραβηγμένες με διαφορετικό από το φωτισμό που συνήθως λειτουργούν.. αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.. καλή σας μέρα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση σχετικά με την ανάπτυξη των φυτών μου | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-09-07 16:29 |
Λάμπες για ανάπτυξη φυτών | manolakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 18-03-05 23:57 |
Ανάπτυξη φυτών | NTABOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 14-02-04 15:51 |
Πρόβλημα στην ανάπτυξη φυτού | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 04-06-03 15:37 |
Φύτεμα + Φως + Ανάπτυξη | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 23-12-02 19:22 |