|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ....
αραγωνιτη δεν τον εβαλα ακομα περιμενω να διαλυθει εντελως το αλατι απο το πυθμενα..... μπορω οταν ερθει η ωρα του βραχου να τον βαλω να πατησει σε βοτσαλα ...??? θελω να μου πειτε ενα καλο και ακριβες θερμοστατη ετσι ωστε να καταφερω 25 βαθμους....και θα παω να βρω ενα απο τους κυκλοφορητες που μου προτεινατε....πειτε μου που θα τον βαλω να χτυπαει χαμηλα ή ψηλα.... ....γενικα το φιλττρο θα στρωσει με τον ζωντανο αραγωνιτη και το βραχο και με δυο αμπουλες βακτυρια που πηρα..????
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγη | GODLIGHT | Greek Aquarist's Boards | 6 | 25-10-06 13:47 |
Διαδυκτιακα αρθρα για οποιοδηπωτε θαλλασινο θεμα | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 1 | 15-07-05 14:24 |
Διαδυκτιακα τοπικς απο Forum για οποιοδηπωτε θαλλασινο θεμα | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 13-06-05 11:30 |
Αλλαγη απο αφρικανες σε φυτεμενο. | Isidoros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 08-06-05 23:49 |
Γνωμη, κριτικη, διαθεση βιβλιογραφιας για το θαλλασινο | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 26-10-04 13:30 |