|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω λογο να αμφισβητησω αυτο που λες απλα στην δικη μου περιπτωση ολες η πλευρες εχουν μια καθρτη και μια παραλληλη κοληση ενω δια φορετικα οι δυο πλαινες πλευρες εχουν μονο παραλληλες κολησεις που οπως λες ειναι λιγοτερο δυνατες απο τις παραλληλες .
και παλι σουλεω οτι αυτο που λεω ειναι αισθηση μπορει να εχεις απολυτο δικιο
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο δίκιο!!!
Λέτε οι κατασκευαστές τόσα χρόνια να μη ξέρουν κάτι παραπάνω και να το ανακαλύψουμε εμείς? Καλή η συζήτηση αλλά μη τρώμε και τζάμπα χώρο στο server για τα αυτονόητα! Συγνώμη αν θίγω κάποιους, αλλά αποπροσανατολίζουμε και μετά συζητάμε χωρίς να έχει νόημα! Ας αφήσουμε το θέμα στους ειδικότερους! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΥΓ.η απαντηση μου ειναι εκτος θεματος,για αυτο αν κρινετε σβηστε την
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικά και δε μίλησα για σένα!
Και δυστυχώς εξακολουθούμε να "τρώμε άδικα χώρο! |
|
||||
|
||||
![]()
Κάθε συζήτηση η οποία παραμένει στα πλαίσια της συζήτησης είναι εποικοδομητική και χρήσιμη. Τα όποια αυτονόητα για κάποιους μπορεί να είναι ιδιαίτερα δυσνόητα για κάποιους άλλους. Αν κάποιος ψάξει στο internet είναι σίγουρο ότι θα βρει για τα πάντα απαντήσεις, άρα τα φόρα είναι άχρηστα? Προφανώς όχι. Είναι εδώ για να μπορούν να δίνονται διευκρινίσεις ακόμα και για τα αυτονόητα.
Θα παρακαλέσω να μην υπάρξει άλλο πόστ εκτός θέματος. |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΟ3=25 | msigouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-12-06 15:49 |
Συνάντηση ΠΣΦΕ - Αττική - 25/3/2006 | Giorgos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 10 | 26-03-06 15:28 |