|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα εγώ γιατί έχω την υποψία ότι είναι έτοιμη να ανθίσει και έτερη ανούμπια στο ενυδρείο μου;
Μακάρι να βγω ψεύτης χαλβά γιατί δε θέλω να σε πληγώσω άλλο... ![]() Αλλά αν όντως ανθίσει δε θα είναι ωραίο; Τι να κάνουμε; Μάλλον τελικά έχω αδυναμία στις ανθισμένες ανούμπιες και δεν το ήξερα τόσο καιρό!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στην δικιά μου βγαίνει το ένα άνθος μετά το άλλο. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3 σε διαφορετικές φάσεις.
Μήπως ήρθε η άνοιξη που ανθίζουν τα λουλούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
|
||||
|
||||
![]()
Κουράγιο χαλβά φίλε μου....
Τόσες ανούμπιες υπάρχουν στον κόσμο. Δεν μπορεί να ανθίζουν και όλες εκτός από τις δικές μας.... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βοήθεια!! Κάτι έχουν πάθει τα φυτά μου και ανθίζουν συνέχεια!!!
Μετά την πρώτη ανούμπια που είχε ανθίσει, είναι έτοιμη και δεύτερη!!! Έχει ένα μπουμπούκι και όπου να 'ναι σκάει!!! Αλλά οι συμφορές μου ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμμμ δεν είναι τίποτα ρίξε μία καλή ποσότητα βιτριόλι στο ενυδρείο και θα ηρεμήσουν.
Αν φοβάσαι να το κάνεις μην ανυσηχείς, θα έρθω εγώ να στο σενιάρω....μαζί με μερικών άλλων ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΓΙΟΥΥΥΠΙΙΙΙ...............
ΑΝΘΙΣΑΝ ΟΙ..... ΒΑΛΙΣΝΕΡΙΕΣ...ΠΩΠΩΠΩ... ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑΑΑΑΑ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() φωτος,μολις γεννησουν τα σαε....... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παρακάτω δίνω τα στοιχεία του ενυδρείου: PH=7 GH=6 KH=4 NH4=0 NO2=0 NO3=5 Λίπανση καθημερινή με υγρό λίπασμα της Sera CO2 -> 1 ταμπλέτα κάθε 2 μέρες (προς το παρόν και εν αναμονή μόνιμης λύσης) Αεραντλία μόνο το βράδυ τροφή: Φυλλαράκια της τετρα Ψάρια: 3 σκαλάρια ενήλικα, 1 γκουράμι από αυτά που δε μεγαλώνουν, 4 ζέβρες, 3 ματωμένες καρδιές και 2 γλύφτες (κλασικούς). Φυτά: Ανθισμένες ανούμπιες, κερατόφυλλο, και ένα δυο άλλα που αγνοώ. Περιμένω λοιπόν την αναλογία...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|