Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PascM
Με πυροβολείς επειδή φάνηκα επικρητικός όμως δεν είχα καμία πρόθεση για κάτι τέτοιο και φυσικά σε προσωπικό επίπεδο!
Σύμφωνα με την Juwel επίσημος αντιπρόσωπος είναι η Pet Vet και αυτή είναι η απάντησή τους όταν ζήτησα απο την εταιρεία τον επίσημο αντιπρόσωπο για να συνεργαστώ στις Υδάτινες Ιστορίες!
Εισαγωγείς της Juwel φυσικά και δεν είναι μόνον η Pet Vet άλωστε στην Ε.Ε. δεν υπάρχει αποκλειστικότητα!
|
Φίλε PascM εννοείται ότι δεν έχω διάθεση για αντιπαράθεση! Τυγχάνει όμως να είμαι έμπορος (σε άλλο είδος) και ξέρω καλά από θέματα αντιπροσωπειών και αντιπροσώπων! Πριν αγοράσω από οποιονδήποτε φροντίζω να μάθω ποιος άλλος στην Ελλάδα έχει πάρε-δωσε με τη μαμά-εταιρεία! Πάντα είναι ένας ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, αλλά πάντα ανοίγει την πόρτα σε μεγάλους πελάτες του (και αποκομίζει ανάλογο ποσοστό βάση πωλήσεων των δεύτερων)!
Συγνώμη αν σε πυροβόλησα, απλά προσπάθησα να αμυνθώ στο επικριτικό σου μήνυμα με στοιχεία! Το e-mail είναι της Juwel και η αντικατάσταση είναι πραγματικά στοιχεία! Όπως και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα, σε θεωρώ συνχομπίστα και φίλο! Σίγουρα γνωρίζεις πολύ περισσότερα πράγματα από εμένα και στο μέλλον ελπίζω να αποκτήσω μέρος των πολύτιμων γνώσεων-γνωμών-συμβουλών σου...!
Υ.Γ. Μπορεί η Pet Vet να είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και αν είναι έτσι σου ζητάω και πάλι συγνώμη, αλλά τα Pet City αγοράζουν σίγουρα από την Pet Line... Μήπως αγοράζουν φθηνότερα..?..