|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μοιάζει με aptasia.... όταν την "τσιγκλάς" εξαφανίζεται?
|
||||
|
||||
![]()
ναι
να αφερέσω όλο το κομμάτι του βράχου να είομαι σίγουρος ? έτσι και αλλιώς μικρό είναι ... δεν θα πηράξει την βιολογία ...να το αφίσω έξω να στεγνώσει μία , δύο μέρες και το ξαναβάζω μετά ??? μπορεί να έχει και άλλα αλλού !! |
|
||||
|
||||
![]()
Salarias fasciatus
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Υπάρχει και η λύση της σύριγγας. Φτιάχνεις λίγο kalkwasser και με μια συριγγα το πετάς πάνω της από κοντά. Επίσης οι γαρίδες wurdimanni τις τρώνε!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετά με ένα κατσαβίδι έσπασα στο θαλάμη που ήταν κρυμμένη και απομόνωσα όλο το κομμάτι που πιθανός ήταν μέσα … αφαίρεσα ολόκληρο κομματάκι βράχου .. σαν οδοντίατρος αισθάνθηκα … Στην συνέχεια ξέβγαλα καλά το κομμάτι του βράχου και το ξανά καυτηρίασα … μετά το ξαναέβαλα … Το θέμα είναι τι πιθανότητες έχει να υπάρχουν και αλλού ??? Εχθές που τον καθάριζα διαπίστωσα ότι ο βράχος ήταν γεμάτος κοπιποδά ..σαν μικρά γαριδάκια – σκουληκάκια … Τι να κάνω … να το βγάλω ?? πόσες μέρες έξω αρκούν για να ψοφήσουν όσες άλλες πιθανά να υπάρχουν … και άμα ψοφήσουν και τα κοπίποδα που έχει μέσα ?? όταν το ξαναβάλω δεν θα είναι πυγή αμμωνίας ??? προσπαθώ να ζυγίσω λίγο τα οφέλη και τις ζημιές … |
|
||||
|
||||
![]()
Γνωμη μου ειναι να μην κανεις τιποτε αλλο προς το παρον ...ασε το ενυδρειο ετσι και βλεπουμε ...αν στην πορεια δεις οτι υπαρχουν και αλλες , το συζηταμε .
Μην αρχισεις να στεγνωνεις το βραχο , ειδικα τωρα που εχεις το ψαρι μεσα. Γιατι πηρες salaria ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορεί να φαίνεται λίγο άσκημο αλλά νομίζω ότι έχει απίστευτη προσωπικότητα σαν ψάρι ... είναι φοβερός ο τρόπος που παρακολουθεί το τί γίνεται έξω από το ενυδρείο ... δεν ξέρω γενικά μπορεί να μην είναι και το super ψάρι σαν εμφάνιση ... αλλά μου άρεσε πολύ η συμπεριφορά του όσο το είχα δει .. και εχθές όσο το χάζευα τόσο με επιβεβαίωνε ... μετά μου είπαν και στο pet shop ότι είναι ένα πολύ ωφέλιμο ψάρι για ένα ενυδρείο μιας και τρώει την άλγη και κρατάει το ενυδρείο καθαρό ... και το πείρα ... δεν είναι ? το είχα στο μυαλό μου ότι θα ήταν ένα από τα ψαράκια που θα έβαζα .. η αλήθεια βέβαια είναι ότι σαν πρώτο ψάρι ήθελα κλοουνακι ... αλλά σε 2 μαγαζιά δεν είχε και έτσι απλά άλλαξα την σειρά .. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα και εγω salaria ..την εχασα οταν αλλαζα ενυδρειο αφου πηδηξε εξω απο το νερο το βραδυ και τη βρηκα το πρωι νεκρη
![]() Απροβληματιστο ψαρακι και ευχαριστα κακομουτσουνο ![]() Στην αρχη μου ετρωγε αλγες απο το τζαμι/βραχο ...μετα το εριξε στα flakes και το παρατησε το σπορ Απλα μην ξεχασεις ποσα ψαρακια μπορεις να βαλεις στα 50 λιτρα ...ηδη η salaria δεν θεωρειται nanoψαρο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να είναι καινούργιος στο θαλασσινό .. αλλά είμαι είδη 2 χρόνια στο GAB και στο γλυκό.
![]() κάτι έχουμε μάθει και εμείς τόσα χρόνια |
|
|||
|
|||
![]()
καποια στιγμη πηρα και εγω ενα bicolor blenny(ειδος salarias),και για δυο τρεις μηνες ηταν καλος...
![]() μετα δεν ξερω τι εγινε και στραβωσε με τις τραχυφιλιες και τις χτυπαγε.. μεχρι που εφαγε σουτ.. ![]() εντελη αυτο που ειχα διαβασει καποτε στο reef central,οτι reef safe ψαρι αυτο καθ εαυτο δεν υπαρχει,μαλλον αληθευει.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την γνωμη σας παρακαλω . | heiko27 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 28-10-06 21:41 |
Καθαρισμός. Την γνώμη σας .... ? | Μάγγος Θωμάς | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 10-02-06 21:49 |
Παρακαλω την βοηθεια σας | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 03-04-05 12:03 |
Θέλω την γνώμη σας | Gorgi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-11-04 21:38 |
Την γνώμη σας. | KAVOURNEN | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-09-04 23:20 |