|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Και κανενα Crinum πισω θα δειξει ομορφα για φοντο.Αντε και σε μαγαλυτερο γρηγορα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
μεχρι το καλοκαιρι θα φερω πανω ενα diy 160αρι απο την καλαματα που το χω και καθεται στο υπογειο και για το οποιο εχω μια θεση γλυκα στο σαλονι στο οποιο θα μεταφερω το malawi και στο 100αρι θα βαλω νανοκιχλιδες taganika!ολα τα χω σκευτει καλα να μαστε μεχρι τοτε! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε και σ'ανώτερα (περισσότερα λίτρα δηλαδή) Κωστή!
Αν και μικρό το ενυδρείο σου, μαρέσει πολύ με τις ανούμπιες. Τα δικά μου τις έχουν για 2λεπτο σνάκ, οπότε σταμάτησα να προσπαθώ να βάλω φυτά και μου λείπει το πράσιμο. Με το 160άρι θα είναι άλλη φάση... υπομονή! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ασχεο σημερα παρατηρησα οτι οταν σβηνω ολα τα φωτα και μενει μονο του ενυδρειου πεταγονται ολα εξω απο τις σπηλιες και γινεται της μουρλης τα πιανει μια απιστευτη ενεργητικοτητα εχει κανεις ιδεα γιατι μπορει να γινεται?μαλλον δεν βλεπουν κανεναν τι να πω!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου,πολύ όμορφο το ενυδρείο σου...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν βλέπουν κανένα στο δωμάτιο, νιώθουν άνετα και ασφαλή και βγαίνουν να κάνουν το κομμάτι τους... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω θα σου ελεγα την δεξια πετρα επειδη φενεται πολυ ος ξεχωρηστη πετρα να της αλλαξεις καπος θεση
και δευτερον ο βυθος Malawi αν δε κανω λαθος εχει πολυ μεγαλους βραχους με μικρες σχησμες θα εβαζα πετρες ποιο μικρες για να μη φενονται οι διαφορες με τη μια στην αλλη οπως οι δικες σου που ειναι μεγαλες και θα της εβαζα μεχρη πανω πανω ωστε οταν βλεπεις το ενυδρειο να εχεις την εικονα μια φοτογραφιοας και οτι τα βραχια συνεχιζονται και προς τα πανω επισης θα επαιζα λιγο με το σχηματισμο της αμους ασπουμε πισω αρηστερα να ξεκηναει ενας λοφακος απο αμμο και να ερχεται προς τα δεξια μπροστα παντος ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ αλλα για μενα αν αλαζες και αυτα τα πραματα θα ηταν πολυ ποιο φυσικο και παρα πολυ ωραιο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο Malawi | Maverick | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 06-02-07 19:16 |
malawi με victoria | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 1 | 14-07-06 13:27 |
Frontasa με Malawi | Fanis | Malawi | 10 | 20-05-04 18:04 |