|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα!
Το παρτυ ηταν φανταστικο...οσοι δεν ηρθαν εχασαν. 30 ατομα μαζευτηκαμε στο δωματιο του habanera και περασαμε φανταστικα! Με πολυ φαι και πολυ ποτο, μεχρι τις 1:30 το κεφι ηταν ανεβασμενο. και οι χορευτικες φιγουρες του "Σακη" και του "Τσαλικη" εκλεβαν την παρασταση! Ευχες για μια υπεροχη Χρονια σε ολους τους φιλους! Στην τελευταια φωτο ο επιτιμος καλεσμενος μας, anasios! AAaaaa και στην προτελευταια το γνωστο μελος του ΠΣΦGE!!Με κοκταιηλ αναλογου στυλ!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kαρχαριες στη Θεσσαλονικη! | mikenuke | Mη Reefsafe | 5 | 26-03-07 20:20 |
Φυτα Στην Θεσσαλονικη | SLK200 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 13-01-06 10:35 |
PET SHOPS στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | kflynt2005 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 15-01-05 06:47 |