|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
...και καλα κανουν με τα σουπερ φυτεμενα τους.....
![]() ![]() και εμεις φιλε μου juan ως γνωστον τα παμε αρκετα καλα,και για να γινω λιγο πιο συγκεκριμενος....ισως να εχω κατι και εγω ο κακομοιρος να σας δειξω ...μαλλον προς αρχες του αλλου μηνα......προς το παρων μπορειτε να παρετε μια μικρη τζουρα απο παλια φωτο του ενυδρειου λιγες βδομαδες μετα το στησιμο του...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τόσο ωραίο ενυδρείο είναι κρίμα να το αδικεί μία κακή φωτογραφία...οπότε μπήκα στον πειρασμό και την σουλούπωσα λίγο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τι iso, διάφραγμα και ταχύτητα είναι καλό γενικά να βγαίνουν φωτογραφίες ενυδρείων;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Mα τι λεμε τωρα...
Σαν ψευτικο ειναι βρε παιδια... Τι κοπος και τι φαντασια χρειαζεται για ενα τετοιο ενυδρειο... Απλα καταπληκτικο..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() για να μην αναφερω τις εκατονταδες ωρες ψαξιματος στα κινεζικα μαγαζια ,και στα ''ολα με 1 ευρω'' για να βρεθουν ,και μονταριστουν ολα αυτα τα ψευτο-υλικα..... το τεχνητο ομως αποτελεσμα μας αποζημιωσε ολους... σαν αληθινο μοιαζει....!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μολις το είδα μόνο μια σκέψη μου ήρθε.....
![]() Ειναι κρίμα να το ξεστήσεις γιατί μοιάζει ολοκληρωμένο ! Από την άλλη και εγώ όλο αλλαγές κάνω οπότε δεν είμαι του να μην κάνεις ένα νέο ![]() Αυτό δεν είναι κρίμα να το χαλάσεις... ![]() Πρέπει να το πουλήσεις, όχι για άλλο λόγο αλλά για να μην χαλάσει....και με τα χρήματα παίρνεις ένα καινούργιο, άδειο. Αυτό, το ενυδρείο όμως, νομίζω ότι αξίζει όμως όπως ένα ίδιο γεμάτο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Τέλειο . . !
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις μελών | koko | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 09-03-09 10:56 |
προτάσεις για ψάρια | ALKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 28-05-04 17:52 |
Προτάσεις για αρχή με αφρικάνες | pavloukos | Malawi | 14 | 26-05-04 03:01 |