|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό πόσο αξιόπιστο είναι;
Έχει ψάρια και από τις 3 λίμνες |
|
||||
|
||||
![]()
imo δεν είναι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι είναι το imo;
![]() ------------------------- Παράθεση:
Σίγουρα θέλω χρώματα και κίνηση. Και όσο το δυνατόν ασφαλείς επιλογές. Έχω 2 παιδιά στο σπίτι να κυνηγάω. Να μην κυνηγάω και τα ψάρια να μη τσακώνονται. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sotos_gr : 27-02-19 στις 01:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Παιδιά και κιχλίδες να μη τσακώνονται δεν υπάρχουν. |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα
------------------------- Μου αρέσουν οι Aulonocara. Βέβαια το κακό είναι οτι μόνο το αρσενικό έχει χρώμα. Επίσης θα ήθελα να βάλω και Labidochromis Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sotos_gr : 27-02-19 στις 01:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και από εμένα. Εγώ δεν έχω βάλει τίποτα κάτω. Απλά έβαλα λίγο νερό, μετά έβαλα τις πέτρες που ήθελα σαν βάση, έριξα την άμμο και μετά συνέχισα με τις υπόλοιπες πέτρες. Ενώ έχουν σκάψει πολύ και έχουν μετακινήσει την άμμο ωστόσο δεν έχω δει κάποια μετατόπιση
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nέος Αφρικάνος με neolamprologus similis | lakgav2 | Tanganyika | 12 | 23-10-13 20:22 |