|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τα επίπεδα μπορεί να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε μη τοξικό υλικό. Φαντασία να έχει κανείς, δεν υπάρχει περιορισμός. Το τι έχει χρησιμοποιηθεί για τέτοια στησίματα είναι απερίγραπτο
![]() Κάνε μια αναζήτηση στο youtube, θα πάρεις άπειρες ιδέες... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
Στην Αθήνα από που θα μου προτείνατε να πάρω προσφορά για ενυδρείο, σκέτη γυάλα ; Επίσης αν έχετε πρόταση για σκέτα τζάμια καλής ποιότητας. Θέλω να δω αν θα είναι μεγάλη η διαφορά στο να το κολλήσει κάποιος μόνος του. Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
Σκέτη γυάλα εγώ πήρα από δω https://aquaclubdesign.com/ενυδρεία-γυάλες-σκέτες/ Σίγουρα θα υπάρχουν κ αλλού ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα φιλε.
Μπορεις να ρωτησεις διαφορα μαγαζια (πχ aquario, aquariumshop εχω ακουσει οτι φτιάχνουν δεν εχω προσωπικη εμπειρια). Τωρα για τζαμια ρωτα και σε τζαμα να παρεις τιμες. Τo reloy merlin έχει 20¤ το τετραγωνικο αλλα δεν ξερω τι ποιοτητας τζαμι θα ειναι. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα. Δες και εδω:
http://www.zoofast.gr/Enydreia-c-351.html Κοβουν ακομα; Γιατι νομιζω οτι εχουν σταματησει εδω και καιρο να κοβουν τζαμια. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, ειχα παει στο καταστημα αεροδρομιου την προηγούμενη Δευτερα και μου ειπαν οτι κοβουν ακομα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε μια συζήτηση που ειχα με φιλο πρωην τζαμα μου ειπε οτι αυτη τη στιγμη και με μεγαλη ποικιλία ειναι ο Βλαβιανος στις Αχαρναι.Κανε ενα τλφ.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος. Μεχρι 6mm ειναι αν δεν εχει αλλαξει απο τοτε. Μενει να επιβεβαιωσουμε οτι κοβουν και στην Πειραιως, στο Μαρουσι και στη Βασιλισσης Σοφιας.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι για 6αρια ειχα ρωτησει κιολας. Αν τύχει και περάσω απο εκεινα τα καταστήματα θα σας πω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος σε Malawi 180lt | pako13 | Malawi | 33 | 13-09-15 17:58 |
Αγορά νέου ενυδρείου-Απορίες | vrillgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-09-10 22:01 |
Νέος - αγορά ενυδρείου | mpampis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 04-04-09 14:44 |
Αγορά νέου ενυδρείου | panagiotis265 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 24-03-08 14:00 |
Αγορά νέου ενυδρείου // τιμες, διαστάσεις | maria_nik | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 25-11-04 22:54 |