|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι γίνεται όμως από στεγανότητα? Είναι ασφαλές να μπει στο σαλόνι ένα φίλτρο πιέσεως όσο ένα αντίστοιχο κοινό εξωτερικό φίλτρο? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Με δύο θα είμαι καλυμένη ? Κάπου διάβσα ότι το νερό του ενυδρείου σε λίτρα πρέπει να φιλτράρεται 10 φορές την ώρα οπότε τα 840 λί)τρα είναι 4 sun sun 304b = 2000l/h ( καθένα sun sun 304b , που και αυτο ειναι το μέγιστο συνηθως βγάζουν αρκετα λιγοτερα λιτρα ανα ωρα ειδικα εαν ειναι βρωμικα ακομή και τα εσωτερικα που εχω στα μικρα ενυδρεια ) * 4 = 8000 λίτρα max . Ίσα ίσα που με καλύπτουν τα 4 . Αλλα οτι μου πείτε οι περίσσοτεροι εαν ειναι να πάρω 3 ή 2 ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικολέτα : 17-01-18 στις 10:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για μένα μην τσιγκουνευτείς στο φίλτρο. Πάρε FX6. Αν δεν μπορείς αμέσως, πάρε 1 και παίρνεις άλλο 1 αργότερα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1 FX6 δεν φτάνει ούτε για ζήτω,
και πιστεύω πως έχει μικρό κάδο σε σχέση με την υπόλοιπη δυναμική του. Και σίγουρα τα SUNSUN δεν είναι της ίδιας ποιότητας με το FX6 , αλλά για τα λεφτά του είναι μια χαρά, λίγο προσοχή θέλει στο χειρισμό του για τα πλαστικά του
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αναφέρθηκε η σημαντικότητα της ροής στην οποία το FX6 δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά που αναφέρεις. Ο κάδος είναι αρκετός. |
|
|||
|
|||
![]()
Γυρω στα 15 λίτρα έχει χωρητικότητα κάδου το sun sun 304b ή το 404b ( το ίδιο ειναι ) το λέει στο βίντεο και μου φαίνεται σχετικά εύκολο να το καθαρίσεις φυσικα αυτος στο βίντεο το λεει ''το αφήσα ούτε και εγώ ξέρω πόσο καιρό'' και έχει 1 σε ένα τεραστιο ενυδρείο ίσως πιο μεγάλο και απο το δικό μ .
![]() https://www.youtube.com/watch?v=k8vZxweabDw |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το εχω για να ξερω, αλλα δεν νομίζω να τίθεται θεμα στεγανοτητας... Οτι ισχύει και για το εξωτερικό, ισχύει και για αυτό.
Με 30 λιτρα καδο, σε 800 λιτρα ενυδρείο, αρκει και ενα. Με την κατάλληλη αντλια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νικόλ επειδη και εγω δεν έχω την δυνάμη που έχουν τα αγόρια εδω , θα σου πώ την άποψη μου σαν κορίτσι που ασχολείται με ενυδρεία και λίμνες .
1 )Sump εσωτερικο , Ευκολο στην συντήρηση στο καθάρισμα αλλά δεν σου κάνει στην περιπτωση σου με τα ψάρια που έχεις και είναι κρίμα να χάσεις λίτρα . 2 ) Εξωτερικά φίλτρα, κορυφή ευκολία , όχι πάντα εύκολα στο καθάρισμα και πολλές φορές προβλήματα με ανταλλακτικά . 3) Sump εξωτερικό , για απαιτητικά ψάρια , καλή φίλτρανση λίγο μπελάς στο καθάρισμα γιατι πρέπει να βγάζεις σφουγγάρια να πλένεις (ότι και στα εξωτερικά φίλτρα δηλ) απλά σε αυτό βλέπεις και ποτε θέλουν καθαρισμα ![]() Τόσα καταστήματα στην Θεσσαλονίκη κάποιος θα κάνει υπεύθυνα αυτη την δουλεια, δεν μπορεί ! Μην βιάζεσαι ! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν συμφωνω στο 1 με την φιλεναδα μου, με τα υπόλοιπα συμφωνώ
![]() Γενικα πάντως το εσωτερικό σαμπ, ειναι οτι πιο ξεκουραστο φιλτρο υπάρχει. |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τον Γιάννη
![]() ![]() ![]() ![]() Γιάννη πόσα λίτρα θα πρέπει να χρησιμοποιησει η φίλη μας για τα χρυσόψαρα ?
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και από μένα για μένα η καλύτερη λύση είναι το σαμπ το εξωτερικό , θα το ψάξω τις επόμενες μέρες λίγο και με τον πατέρα μου μαζί εαν βρεθεί κάποιος που να ξέρει να το κάνει .
Υ.Γ. Γιάννη κάνεις εσωτερικά σαμπ και εσύ και είσαι και κοντά μου Βέροια και από την πατρίδα μου τη Δράμα !!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι αυτή εδώ είναι η καλύτερη λύση εαν παω σε εξωτερικά τελικά που μαλλον για εκει ειμαι πιθανοτερο σε 2-3 φτανουν απο Γερμανια και σε καλη τιμη
http://www.teich-tip.de/sunsun-aquar...lter-tank.html ------------------------- Απλώς έχω ακόυσει ότι η λάμπα UV καταστρέφει το πλαστικό σιγά σιγά που έρχεται σε επαφή ίσχυει δεν έχω επιλογή να κλεινω την λάμπα ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικολέτα : 17-01-18 στις 23:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό φίλτρο | chemicalgoo | Φίλτρανση | 2 | 07-09-12 19:08 |
Εξωτερικό φίλτρο?? | anastapalios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-02-11 17:41 |
DIY Εξωτερικό Φίλτρο | mikeaegina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-11-05 17:58 |