|
|
||||
|
||||
![]()
Εδω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Δημητρη ( golf4470) που μας δεχτηκε με το Χρηστο σημερα σπιτι του, μας ελυσε παρα πολλες αποριες σχετικα με τα led, και μας εδωσε και απο μια σακουλα κοραλλια!!!
Για μια ακομα φορα η αλληλεγγυη μεταξι των παιδιων του φορουμ φαινεται στο εμπρακτο. Και δεν μιλαω μονο για τα κοραλλια. Παραμονη Πρωτοχρονιας μας δεχτηκε να τον βομβαρδιζουμε με ερωτησεις!!! Αυτο και μονο θα εφτανε Παντα τετοια αδερφια
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι... Μπράβο σε όλους σας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ ευχαριστώ για την παρέα σας κ υπόσχομαι την επόμενη φορά να πάμε για καφεδάκι περισσότερη ώρα. Μιχάλη βάζω εδώ αυτό το μαγαζί για να το έχουμε http://www.topledlight.com/custom-ma...ads_p2425.html Πρέπει να μιλήσουμε μαζί του έχει όλες τις μάρκες κ μπορεί να μας φτιάξει ότι θελουμε. Ψήνονται κ εγώ να παραγγείλω μερικά. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μιχάλη τα είπες όλα!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΎ Δημήτρη να σαι καλά που μας ανέχτηκες εμένα κ τον Μιχάλη τέτοια μέρα να μας λύνεις απορίες για τα λεντ για τα κοραλια για τα ψαρια γι όλα!!! Ο θεός να σε έχει καλά!! Όταν γυρίσω από σαλόνικη θα ανεβάσω κ τα κοράλλια ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σας αλάνια !!
Κάθε μέρα όλοι εδώ μέσα δείχνουν με κάθε τρόπο το ποσό χομπιστικη παρέα είμαστε.... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά! Τέτοιες ανιδιοτελής και απροσωποληπτες κινήσεις είναι που μετράνε!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να είστε καλά παιδιά, με τέτοιες όμορφες συναντήσεις, το χόμπι πάει παραπέρα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να είστε καλά παιδιά, με τέτοιες όμορφες συναντήσεις, το χόμπι πάει παραπέρα! |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μικρο φωτο update μετα απο καποιες νεες προσθηκες, δωρεα του Δημητρη!
Καθαρησα σημερα και το sump,skimmer, αντλιες κλπ. Πολυ μπιχλα βγαλαν, δεν το περημενα. Θα μπει στο προγραμμα καθε τρεις μηνες να γινεται και αυτο. Εφερε και ο Αι Βασιλης μια δοσομετρικη. Αντε να την ρυθμισουμε τωρα.... ![]() Αν καποιος εχει Μοντιπορα μωβ, και θελει να δωσει δυο φραγκακια ας στειλει ενα ΠΜ ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ή άλγη θέλει λίγο να ασχοληθείς Γιατί δεν πρέπει να συνεχίσει έτσι .
Κατά τα αλλα ωραία δουλίτσα ! |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη για αναλυσε το λιγο αυτο αδερφε γιατι δεν το καταλαβα
![]() Ειχα την εντυπωση οτι πανω εκει βγαινει η κοραλλινη (Φωτο με ζωανθους Captain America φαινονται πολλα σποτ). Στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο γκριζοπη αν μπορω να το πω ετσι. Τι πρεπει να κανω δλδ? Να και κια ολο μαζι
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά ξανά είδα της φωτογραφίες .
Μπερδεύτηκα με την προτελευταία φωτο που έβαλες . Καλά το πας απλά λίγο προσεκτικά μέχρι να κάνει κύκλο η άλγη! |
|
||||
|
||||
![]()
Τι καταναλώσεις έχεις μετρήσει μέχρι στιγμής;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Thanasis.... Reef... Ξεκινημα!! | thanasis76 | Reef | 491 | 27-05-16 16:53 |
Ξεκινημα Reef 200λιτρα+Sump | Dream Waters | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 19-04-16 21:43 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |