|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
To φίδι στις φωτογραφίες σου είναι το Telescopus fallax. Δεν το λες νερόφιδο αλλά είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο. Πολύ όμορφο είδος
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Η αζολα ειναι κανα δυο φύλλα. ....γιατι οπως εχω πει και πριν δυστυχώς δεν ευδοκιμησε ουτε στη μεγαλη λιμνη ουτε στη μικρη αλλα ουτε και στο ενυδριο αυτο που ειναι μεσα στο σπιτι ![]() ![]() Η αζολα δεν αντεξε ουτε μεσα στο σπιτι....η λεμνα παει πολυ καλα μεσα στο σπιτι ,εξω μονο στη μικρη λιμνη το παλευει ακομα...η εινχορνια πιστευω εξω ζορίζεται ....δεν μεγαλώνει και ψιλομαυριζει τωρα το χειμωνα μάλλον δεν θαντεξει....μεσα ισως κρατησει περισσότερο. ..Μήπως ξερει κανείς αν η πιστία ειναι περισσότερο ανθεκτική. ..και που θα βρω....? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μιχάλης jazz : 05-11-17 στις 09:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες Μιχάλη.
Από εκεί που κατάγομαι, αυτό που έχεις λέγεται πισίνα. |
|
|||
|
|||
![]()
Γειασου και σε σένα φιλε μου !..Αποκει που κατάγομαι εγω λέγεται στερνα...η χρήση του ειναι να ποτίζουν κάποιες καλλιέργειες η για να δινουν νερο σε ζωα.....Εχει βαθος μολις 50cm και ισως αυτο δυσκολεύει τη χρήση που εγω θα του κανω ως υδροβιότοπο...δεν ξερω θα δούμε. ..!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα Μιχάλη, λάθος κατάλαβα
![]() Δεν τον είδα , αλλά δεν τα πάω καθόλου καλά με τα βατράχια ![]() ![]() Η eichornia πολύ δύσκολο να την βγάλει χειμώνα , ακόμα και μέσα στο σπίτι και έγω είχα προσπαθήσει αλλά δεν .... μόνο σε κάποια παιδιά στην Αθήνα είχα δει να τα καταφέρνουν . Είχα διαβάσει σε ένα γερμανικό φόρουμ ότι τα κρατούσαν μεσα στο σπίτι με θερμοστάτη στους 25-26 και φως αλλά δεν αξίζει .... Για pistia stratiotes που λες , μιά απο τα ίδια με την eichornia ![]() Nα ξέρεις τα φυτά επιφανείας δεν τα πάνε καθόλου καλά με την ανατάραξη και την σκιά όπως και με το κρύο. Τροφή φυλλαράκι εννοώ αυτες που πουλάνε για μικρόψαρα - τροπικά ψάρια στα πετ σοπ .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟΣ! | masoneR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 17-06-13 09:47 |
Νεος! | antricos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 08-02-12 22:31 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |