|
|
|||
|
|||
![]()
Ροταω γτ θα μπει χωνευτο στο επιπλο και απο πισω θα εχει χορο να βαλω εξωτερικο αλλα εχει υψος 40 εκατοστα γιαυτο ρωταο και το fluval εχει 43
|
|
||||
|
||||
![]()
Φοβαμαι πως στο ίδιο ύψος δεν θα δουλέψει, ειδικα το Φλουβαλ.
αλλά καλύτερα να διαβάσεις τις οδηγίες
|
|||
|
|||
![]()
Θα πρέπει να προσέξεις γιατί όλα τα φίλτρα δεν δουλεύουν στο ίδιο ύψος με το ενυδρείο....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ένα Astro 2208 που έχω στην γεννήστρα δουλεύει στο ίδιο ύψος με την στάθμη νερού και λίγο παραπάνω και είναι μια χαρά.
------------------------- Λιγο σκοτεινή ![]() Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 26-05-17 στις 19:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το Astro 2208 έχω & εγώ & δουλεύει μια χαρά στο ίδιο ύψος.
|
|
|||
|
|||
![]()
τελικα εχεις δικιο η fluval δεν με αφηνει
![]() αυτος ειναι ο χωρος μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Το fluval δεν σου κάνει. Πρεπει να ναι χαμηλά... ΑΣΕ που έχει κι τους σωλήνες... Που εξέχουν απο επανω ...
Αν μπορούσες να ρο βάλεις κάτω θα ηταν εξαιρετικό... |
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω χωρο..αποτι φαινεται στην φωτογραφια ειναι ενα κενο αναμεσα σε ντουλαπες και συρταρια..οι επιλογες που εχω δηλαδη ειναι η το astro2208 που λενε και τα παιδια οτι δουλευει η θα παω σε diy εσωτερικο η εξωτερικο εκτος αν βρεθει καποιος που να ξερει κατι σιγουρο
|
|
||||
|
||||
![]()
και η Aquael έχει κάποια φίλτρα που μπαίνουν σε όποιο επίπεδο βολεύει (κάτω/πάνω/δίπλα από το ενυδρείο).
http://www.aquael.pl/produkty/akwary...minikani#video |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω για ολα και συγνωμη αν σας εχο κουρασει.
Το aqual el multikani 800 kai agoraso kai 1-2 επεκτασεις?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια για επιλογη φιλτρου | Lefteris Novas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 24-02-17 21:49 |
Επιλογη φιλτρου | Giorgos_89 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 24-12-15 17:05 |
Επιλογη φιλτρου | Red crystal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 18-06-10 13:10 |
επιλογη φιλτρου | gogos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-04-08 10:04 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-02-04 02:39 |