|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θέμη,τα cardinals θα φύγουν την επόμενη εβδομάδα.Θα μείνουν μόνο τα ramshorn με τροφή σε τούλι για την βιολογία,και πιο μετα θα μπουν γαρίδες.
Τα φυτά που έχω είναι εύκολα,θέλω απλά να τα συντηρώ σε καλή κατάσταση,και με όσο το δυνατόν λιγότερες άλγες,χωρίς την προσθήκη διοξειδίου.Αυτή την στιγμή ο φωτισμός είναι 28 watt,σε περίπου 45lt καθαρά.Μπορώ να τον μειώσω...υποθέτω κοντά στα 20watt είναι καλά? Έριξα σήμερα το 1/3 της προτεινόμενης δοσολογίας του flourish σαν βασική βοήθεια για τα φυτά,γιατι τα νιτρικά μου παραμένουν πολύ χαμηλά(λιγότερα του 5).Μέχρι τώρα έκανα 2 αλλαγές νερού την εβδομάδα,αλλα θα κάνω μία για να δώ αν θα ανέβουν τα νιτρικά μου-παράλληλα με λίγο περισσότερο τάισμα. Δυστηχώς δεν μπορώ να βγάλω καλύτερη φωτογραφία της άλγης.Αν προσέξετε φαίνεται στο κέντρο,ψιλές γκρί-διάφανες τριχούλες.... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY φυτεμένο | manos3 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 26-09-16 15:02 |
Το 1ο φυτεμένο μου | GiWrGoS198 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 20-03-12 21:57 |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
Το Φυτεμένο μου M&A ! | Than77 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 23-11-10 16:45 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |