|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το κοίταξα λίγο για τις αλλαγές νερού σε σχετικά λινκς, το σωστό by the book είναι 30% εβδομαδιαίως... Ε, δεν είμαι και μακριά, θα το διορθώσω αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα. Εξάλλου τα νιτρικά μου είναι ΟΚ... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά,
Είναι η πέμπτη (5) μέρα με το Baktopur, αλλά δυστυχώς τα Neon δεν δείχνουν καμία απολύτως αλλαγή στην κατάστασή τους. Υπάρχει κάποιο άλλο φάρμακο που θα μπορούσα να δοκιμάσω; Μήπως πρέπει να συνεχίσω τη θεραπεία με το Baktopur για περισσότερες μέρες; Πραγματικά είμαι σε τέλμα... Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Φιλικά, Νίκος |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω να βρω φάρμακο για fungus, μήπως και τελικά σωθούν τα ψαράκια μας διότι με esha2000 και Baktopur κάνω θεραπείες 1 μήνα γεμάτο και προκοπή δε βλέπω. Στα pet shops της περιοχής μου δεν βρίσκω ΚΑΝΕΝΑ φάρμακο για fungus, και μου λένε ότι υπάρχει έλλειψη! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό φάρμακο; Ίσως και από κάποιο e-shop διότι δεν γνωρίζω καλά την online αγορά για τα ενυδρεία. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Φιλικά, Νίκος |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει γιατι δεν χρειάστηκε , αλλά υπάρχουν και αυτά
http://www.petsupermarket.gr/3024/%C...ipur-50ml.html http://www.petsupermarket.gr/3028/%C...opur-50ml.html http://www.petsupermarket.gr/3068/%C...uard-10gr.html Βάλε όμως κάποια φωτογραφία από τα άρρωστα ψάρια, καθαρή να δουμε λεπτομέρειες
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Link ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikhatzi : 19-03-17 στις 10:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα. Εγω μετα τα οσα διαβασα για τη θεραπεία των νεον κατεληξα να ακυρωσω την παραγγελια του esha2000 και να. παρω το Protozin waterlife. Εχω ξεκινησει τη θεραπεια εδω και 3 μερες και περιμενω να δω τα αποτελεσματα. Ισως υπαρχει ηδη μια μικρη βελτιωση, δεν μπορω να πω με σιγουρια ομως. Ταυτοχρονα αυξησα σταδιακα τη θερμοκρασια στους 29 βαθμους καθως το παρασιτο επιταχυνει το κυκλο ζωης του σε αυτη τη θερμοκρασια και διευκολυνεται η αντιμετωπιση του. Συνδιαστικα λοιπον εφαρμοσα τα παραπανω και περιμενω τα αποτελεσματα. Το συγκεκριμενο φαρμακο το βρηκα στο ιντερνετ, στον υδατινο κοσμο, μια αποθηκη οπου το παραγγελνεις μονο ηλεκτρονικα. Θα σου συνιστουσα ομως μεχρι να ξεκινησεις οποιαδηποτε θεραπεια να αυξησεις απο σημερα σταδιακα τη θερμοκρασια στους 29-30 βαθμους.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
fungus? | angello | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 08-01-12 23:51 |
Neon tetras με black neon...ταιριάζουν ; | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-08 12:23 |
Fungus?? | dessert | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 13-11-07 00:01 |
Fungus; | Steve | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 12-08-07 13:20 |
Body Fungus; | caverman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-03-07 16:08 |