|
||||
|
||||
καλησπερα σε όλους!
το πρόβλημα μου είναι το εξής: βάζοντας στο μεγάλο ενυδρείο τα λεντ,ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις τ5 στο υπάρχον ενυδρείο! το θέμα που υπάρχει είναι ο μικρός ήχος συφωναρισματος,μιας και το ενυδρείο βρίσκεται σε υπνοδωμάτιο και με τον ύπνο έχω γενικότερα κάποια θέματα! το υπάρχον φωτιστικό είναι πάνω στο καπάκι του ενυδρείου,όπερ σημαίνει οτι δημιουργείτε κάποια ηχοκαλυψη,έτσι με την αφαίρεση του πολλαπλασιαζεται ο ήχος! έτσι σκέφτηκα και έκανα ένα πείραμα αρχικά με ένα ταπερ και αφού είδα ότι έχει επιτυχία αποφάσισα να φτιάξω από κάτι ρεταλακια πλεξι που είχα,ένα ανάποδο μπαλκόνι υπερχείλισης για την απομόνωση του ήχου! το μόνο που μένει για καθαρά αισθητικούς λογούς,είναι να κολλήσω ένα κομμάτι πλεξι χρώματος μπλε πάνω στην μεγάλη πλευρά της κατασκευής μου! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |