Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DEXFISH
Πάνο, τα πλατανόφυλλα τα μάζεψες κίτρινα από το δέντρο κατευθείαν; Ήταν μαλακά; Πώς τα διατηρείς για να μην γίνουν τραγανά σαν πατατάκια;
Πειραματικά είχα μαζέψει ένα κλαδάκι φρέσκο με πράσινα φύλλα για να δω αν θα ξεραθούν. Τελικά μετά από λίγες μέρες και ενώ ήταν ακόμα πράσινα, έγινα τραγανά!
Και κάτι άλλο. Τα φύλλα από καρυδιά κάνουν; Είναι πιο φυσικά στην εμφάνιση.
|
Σταύρο μην αποξηράνεις εσ'υ φυλλα, μάζεψε απο το έδαφος πεσμένα και ξεραμένα, πρέπει να είναι καφετιά και τραγανά όπως λές. Μέσα στο νερό μαλακώνουν, δε παραμένουν έτσι. Εμένα μου τα πλάκωσαν τα πλέκο και τα έκαναν μαντάρα, δε θα ξαναβάλω, τα κομμάτιασαν μέσα σε 5 μέρες όλα.