|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λάμπρο εγω δε θα έβαζα ουτε eggcrate ούτε dow με το φόβο μήπως με το σκάψιμο το αποκαλύψουν. Αν γίνει σωστά το στησιμο δε θα έχεις κανενα πρόβλημα. Στο αφρικάνικό μου με τόσα κιλά πετρα που είχα, δεν είχα βάλει τίποτα. Αν σου το εμφανίζουν τα ψάρια, θα σου σπάει τα νεύρα. Εγώ εκείνο που είχα κάνει ήταν να στρωσω στο τζάμι κάτω 6 μεγαλούτσικες πέτρες ψιλοπλακέ και πάνω σε αυτές έχτισα τα νταμάρι. Το βάρος μοιράζονταν στις μεγάλες επιφάνειες των πετρών στη βάση και δεν είχα το φόβο μήπως ακουμπαει καμιά γωνία από πέτρα. Με τον καιρό όταν τα ψάρια έσκαβαν πολύ, άντε να φαινόταν η πλακέ λιγο.....φυσικό αποτέλεσμα πάλι.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |