Ναι Κώστα βάζω, ζεματισμένο, όπως όλα τα λαχανικά.
Βάζω αρακά, κουνουπίδι, σπανάκι, καρότο , πιπεριές που τα ζεματίζω, μαρούλι φρέσκο, φακές καλά βρασμένες , και πολύ ελαφρά βρασμένο ψαρί, στο μουλτι όλα αυτά με λίγο βρώμη, σουσάμι , αλεύρι , κορν-φλαουρ, γλυκιά πάπρικα, φρέσκο σκόρδο και αυγά, και μετά ψήσιμο στο φούρνο , ψιλοκόβω με μπαλτά και στη κατάψυξη και ταΐζω.
Με όλα αυτά τα υλικά γεμίζω 3-4 ταψιά με πάχος ένα δάχτυλο περίπου πριν το ψήσιμο.
Μη με ρωτήσεις ποσότητες, με το μάτι και ότι έχω στο ψυγείο ή στο ντουλάπι

Εδωσα μια φορα λίγο του Σπύρου να δωσει στα δικα του , και οταν τον ρώτησα αν το έφαγαν μου ειπε , δεν το έφαγαν, το ρούφηξαν

Το καλοκαιρι προσθετω στο ταισμα και ωμο γαυρο κατεψυγμενο