|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#6
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν α) ειναι μεχρι 60-80 λιτρα το ενυδρειο β) δεν θελεις να πετυχεις πανω απο 5C πτωση θερμοκρασια στο ενυδρειο, απο την θερμοκρασια χωρου, γ) δεν υπαρχει παραλληλα μεγαλη υγρασια δ) υπαρχει ανοιγμα να φευγει ο αερας και ε) βαλεις πιο δυνατο ανεμιστηρι ... θα κανεις δουλεια. - Θορυβος και δραση ανεμιστηριου πανε με σχετικη αναλογια. Δεν γινονται θαυματα. - Αθορυβο 80αρι θα κανει ψυξη σε μεχρι 40-50 λιτρα ενυδρειο και μεχρι 2-5C πτωση θερμοκρασιας περιπου, και χωρις να υπαρχει τραγικη ατμοσφαιρικη υγρασια. - Αθορυβο μπορει να γινει και ενα δυνατο ανεμιστηρι, διωντας του λιγοτερα βολτ απο το τροφοδοτικο (η μειωση της ψυκτικης του ικανοτητας ειναι αναμενομενη, απλα αν δεν γινεται δουλεια μπορουμε να αυξησουμε τα βολτ, να ανεβουσουμε την ψυκτικη του ικανοτητα και φυσικα το θορυβο μαζι)
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανεμιστηρακια για ψυξη χωρις τρυπηματα (ΗΑGEN waterhome) | sarpijk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-06-13 00:34 |
DIY ψυξη με χρηση ψυγειου και ανεμιστηρακια και αποφυγη εξατμισης | Κουραμπιές | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 17-08-12 20:35 |
ψυξη στο ενυδρειο | stap | Έλεγχος θερμοκρασίας | 12 | 05-06-12 09:42 |
Ανεμιστηρακια για ψυξη ενυδρειου με χρυσοψαρα | Ηλίας | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 15-04-09 15:05 |
Ψυξη μιας μικρης ποσοτητας νερου στο ενυδρειο(δεν εχει δοκιμαστει) | POURITANOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 24-05-08 11:28 |