|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φτανει το καλωδιο του φιλτρου μεχρι το αριστερο ντουλαπι που ειναι τα ηλεκτρικα. Ετσι το εχω κι εγω. Παράθεση:
Εγω οταν κανω αλλαγη νερου δεν το σταματαω το εξωτερικο φιλτρο. Απλα κοιταω να μη βγει εξω απο το νερο η εισοδος του φιλτρου. Κατι που φυσικα ειναι αδυνατο, αφου το μπαστουνι φτανει λιγα εκατοστα πανω απο το βυθο. Παράθεση:
Τα βαζεις χωρις καλτσες και διχτακια. Και οχι διαφορετικα υλικα στο ιδιο καλαθι αχταρμα. Το καθενα σε δικο του καλαθι, και κατα προτιμηση τα μακαρονοειδη (πχ σιποραξ) πρωτα (συμφωνα με το ροη του νερου) και μετα τα στρογγυλμενα (πχ substrat, ελαφροπετρα) Φυσικα κρατας μεσα στη θεση τους, τα μαμισια μηχανικα σφουγγαρια του φιλτρου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο. | ikaria_jim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-01-13 19:40 |
εξωτερικο φιλτρο | nickst | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 15-05-11 20:29 |
εξωτερικο φιλτρο | andreas213 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-11-09 17:42 |
Rio 300 -εξωτερικο φιλτρο | aris2 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-12-08 18:23 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |