|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Nick74;713375]μπα να μην παρεις εκτος κι αν εννωεις για προσωπικη χρηση (ειναι φαγωσιμος και χρησιμοποιειται για αποτοξινωση του οργανισμου).
για να αποτοξινωσω τον οργανισμο μου θελω ενα βουνο!! ![]() ![]() πραγματικα καταπληκτικο ορυκτο ομως..ασχολουμαι χρονια με ορυκτα, εχω και μια αρκετα μεγαλη συλλογη,δεν το ειχα ακουσει μεχρι τωρα,αλλα θα φροντισω να το μελετησω λιγο,ειναι απιστευτο! ------------------------- τελικα μαλλον το μπολι που ειχα βαλει δεν ηταν καλο.. ο φιλος που μου το δωσε δεν εχει στη καλυτερη κατασταση το ενυδρειο του (αμμωνια δεν εχει ιδεα τι ειναι) οποτε μαλλον εξ αρχης στραβωσε η δουλεια.. ![]() πηγα σημερα και εκανα μετρησεις! εχει ενα ενυδρειο 80 περιπου λιτρων οι μετρησεις που εχουν γινει ειναι χωρις αλλαγη νερου περιπου 1 μηνα!! ![]() αμμωνια:0,25ppm ΝΟ2 :0,25ppm NO3:160 ppm να ξαναπαρω μπολι η αδικος κοπος? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alchemist : 21-11-12 στις 02:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια επειγον!!! γκαμπυ. | NICKMAN | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 04-04-11 23:17 |
ΕΠΕΙΓΟΝ!ΒΟΗΘΕΙΑ | babis100nx | Ζωοτόκα | 15 | 18-09-10 00:59 |
ΕΠΕΙΓΟΝ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-09-07 13:37 |
ΚΑΤ ΕΠΕΙΓΟΝ SOS | msigouros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-12-06 23:53 |