|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όπως και να έχει ολα ΟΚ με το μπόλιασμα και ο άνθρωπος μου έδωσε κ 5 τεστ αν και μου είπε οτι είναι φυσιολογικό τώρα να έχει αμμωνία μέσα αλλά θα στρώσει και να μη ανησυχω. Είχε και ένα περισευούμενο μπουκαλάκι με βακτήρια και μου το έδωσε και αυτό ![]() α και μου είπε να πάω σε ενα πετ να πάρω καινούργιο άνθρακα γιατί αυτός θα έχει ρουφήξει πολύ χλώριο και χρειάζεται το συντομότερο άλλαγμα... Είναι όντως έτσι; όποτε νομίζω σιγά σιγά μπαίνουν σε μια σειρά τα πράγματα.. Σήμερα εφ'όσων έβαλα τα βακτήρια πρέπει να αλλάξω πάλι νερό ;; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθήστε τον Αρχάριο | tnick | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 23 | 25-05-11 21:20 |
νεα λίμνη απο αρχάριο | tzortzakisnikos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 26 | 01-05-11 18:52 |
Αρχάριο set-up | SOUM | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 11-09-08 22:45 |
Συμβουλές για έναν αρχάριο και το ενυδρείο του...(πολύ κλασσικός τίτλος) | kats7h0d | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 17-03-08 13:57 |
Συμβουλές σε αρχάριο | xenofon | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 26-01-06 08:45 |