|
||||
|
||||
![]()
Πάνο ήσουν πολύ κατατοπιστικός!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!
Δυστυχώς (ή ευτυχώς...) δεν έχω σκοπό να έχω τόσα ενυδρεία! Δεν μπορώ... έστω και αν το ήθελα!! ![]() Το σπίτι προφανώς και θα αερίζεται... όπως αερίζεται κάθε σπίτι! Χαίρομαι που πολλοί από εσάς με χρόνιας εμπειρίας με καθυσυχάσατε!! Είχα αγχωθεί κάπως για το νέο σπίτι! Πάντως αυτό που παρατήρησα στα λεγόμενα σου Πάνο είναι ότι ακόμα και ένα ενυδρείο 20λίτρων ανοιχτό από πάνω μπορεί να δημιουργήσει υγρασία σε κλειστό χώρο!! Το λέω γιατί έχω ακόμα ένα μικρό (13 λίτρα) ανοιχτό με μονομάχο! Θα του φτιάξω καπάκι βέβαια, απλά just to know ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία σχετικά με την τροφή... | theok1200s | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 24-03-10 01:07 |
Υγρασία σε θερμαντήρα Juwel | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-10-09 15:48 |
Απορία σχετικά με τη διατήρηση της riccia σε νερό βρύσης! | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 04-11-08 15:44 |
Απορία σχετικά με στρώσιμο 20λιτρου! | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 03-10-08 15:22 |
υγρασία σε θερμοστάτη | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 19-12-05 14:47 |