|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειμαι αντιθετος με το να εχω ενα κουβα με ψαρια που να τα χρισιμοποιο ως τρωφη για να ταιζω τα αλλα
οι κοτες και οι γαλοπουλες αν σφαζοντε ειναι αλλου παπα ευαγγελιο πιστευετε οτι στα σκυλια οταν αγωραζεις χοιρινο κοσερβα ειναι μπον φιλε αυτια μουσουδες και δερματα οπλες ολα αλεσμενα τιποτα δε παει χαμενο . δηλαδοι οσοι εχουν γατες πρεπει να εκτρεφουν ποντικια πουλακια και φιδια για να της ταιζουν ??? και για να μη παμε και πολυ μακρια ενα μικρο γκαπι εχει τα ιδια θρεπτικα σιστατικα απο μια τροφη εμποριου σε ιδια ποσοτιτα ??? δε νομιζω δειτε και αυτο αν αντεχετε http://video.google.com/videoplay?do...1031895551470# και το ξανα συζηταμε εγω αναθεορισα πολλα μετα απο αυτο το ντοκιμαντερ
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο ενυδρείο όχι και τόσο καλό... | stefanos9 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 30-12-09 04:32 |
Η άποψη σας | Filotas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 03-10-08 12:50 |
Eκανα το κακό, αλλά κακό δεν είδα....:-) | Carebean pirate | Δίσκοι | 61 | 24-09-06 12:45 |
Ειναι δυνατον να επεσε το PH τόσο απότομα, και τόσο πολυ? | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-01-06 08:28 |
Μου κάνει περισσότερο καλό ή κακό | akis07 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 05-04-05 08:26 |