|
||||
|
||||
![]()
αν εξαιρεσω το πρηξιμο και τα ματια του που βλεπω να ειναι λιγο πρησμενα,καλα φαινεται το ψαρι
![]() το πρηξιμο στα ματια ειναι επισης ανησυχητικο,αλλα ισως υποχωρησει και αυτο. δες πως θα παει τις επομενες δυο μερες και αν δεν δεις μεγαλη βελτιωση θα πας σε φαρμακα μαλον. εκτος αν ξεγελανε το ματι μου οι φωτογραφιες και δεν εχει ελαφρυ pop eye . περιμενε να παρεις και καμια αλλη γνωμη. η δικια μου ειναι οτι προκληθηκαν και τα δυο απο στρες και δεν ειναι κατι βακτηριακο,αλλα δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου. ειναι απλα η εντυπωση που εχω. τρωει το ψαρι? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για αρχάριο με μονομαχο | Constantinos_S | Bettas | 43 | 25-04-17 18:52 |
Βοήθεια για Μονομαχο. | mansos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 48 | 15-11-16 21:34 |
Βοήθεια για την μονομαχίνα μου | isidor | Bettas | 23 | 28-10-16 12:54 |
αρρωστος μονομαχος? μια βοήθεια παρακαλώ! | poppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 16-03-11 23:26 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |