|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#9
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ, ησύχασα κάπως, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι μέτραγα αλλ΄αντ΄άλλων.
-Με τόσο χαμηλό dKh και τόσο υψηλό ph, μόνο με μαγειρική σόδα θα μπορέσω να ανεβάσω την ανθρακική σκληρότητα χωρίς να ανέβει και άλλο το pH? -Υπάρχει τρόπος να κατέβει το ph στο 7,2 χωρίς τύρφη ή ΑΟ, διατηρώντας ή και ανεβάζοντας την ανθρακική σκληρότητα από το 6 στο 8 γιατί από ότι έχω καταλάβει(?) όταν ανεβαίνει η ανθρακική ανεβαίνει και το pH. Σας ζαλίζω αλλά πάνω που νομίζω ότι έχω καταλάβει διαβάζω κάτι καινούργιο και άντε πάλι από την αρχή! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλκαλικη vs ανθρακική σκληρότητα | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 20-08-13 23:23 |
Ανθρακική σκληρότητα KH | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 07-06-07 13:45 |