|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δλδ τι μπορεί να πάει τόσο στραβα σε αυτό το ΄φίλτρο πέρα από το να χαλάσει το αξονάκι του.Δεν είναι δα και το πιο πολύπλοκο πράγμα του κόσμου .Ένα δοχείο υπό πίεση είναι με μία φλάτζα και μια φτεροτή που τραβάει νερό. Έχεις τέσερα πιαστράκια που σφίγκουν την φλάτζα και τέλος.Thats it!!!!!!!!!! έλεγχε τα πιαστράκια άμα δεν τους έχεις εμπιστοσύνη, έλεγχε και την φλάντζα αν πάλι δεν τις έχει εμπιστοσύνη σχετικά συχνά και όταν σου ξεραθεί η φλάτζα στην τιμή που θα έπερνες μια φλάτζα για ένα eheim παρε ένα καινουργιο και κράτα το παλιό για ανταλακτικά !Θα μου πέις θα μου χαλάσει και θα πεθάνουν τα ψάρια σου το 10ήμερο που θα είσαι διακοπές. Γι αυτό έχει 2 και πόσες είναι οι φορές που λείπεις πολλές μέρες από το σπίτι; Αποψη μου πάντα και για να πώ το κλισέ των φόρουμ!!!Πάντα φιλικά ![]() ![]() ![]() Νομίζω τους παραέχουμε κάνει μάγκες τους Γερμανούς σε διάφορα προιόντα (όχι μόνο ενυδρειακά). Πήρα πρόσφατα το trigon και το έπιπλο ήταν άθλιο και έιχε και 260 ευρά.Χίλιες φορές να εβγαζε οι ανουμιας 350 και θα του έλεγα εγώ του γερμανού! ------------------------- Παράθεση:
Εγώ με χίλια μαζί σου.Όπως θα δείς ακριβώς τα ίδια γράφαμε απλά εμένα μου πήρε πιο πολύ ώρα.Οσο για την τεχνογνωσία αναφέρθηκα στα profesional απ ότι είδες!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
If you're doing it, do it right!!!!! Beaver's Crazy Reef My RES Aqua Terrarium Μουλτοβιότοπος R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope Vol2. R.I.P Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Crazy_Beaver : 18-11-10 στις 00:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο | παναθας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 22-02-09 10:47 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |
Εξωτερικο durso | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-11-07 11:13 |
εξωτερικο φιλτρο | paulos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-07-07 15:04 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |