|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα και ξέρω, σας έχω ζαλίσει...
προσπαθώ να βρω άκρη όμως. εχθές το βράδυ έκανα μια ακόμα αλλαγή νερού 10%. μισό όσμωσης και μισό βρύσης. έβαλα το Ph controller στο 7,3. το πρψί σήμερα το ph ήτανε 7,4 γεγονός που σημαίνει οτι δεν μπορεί το CO2 να κατεβάσει το Ph χαμηλότερα από 7,4! ο διαχύτης είναι τίγκα στο CO2 αλλά παρόλ αυτά δεν κατεβαίνει το Ph. Μέτρησα ξανά το ΚΗ να δω που βρίσκεται και ή ένδειξη είναι 5. δεν ξέρω αν είναι λογικά αυτά που σας λέω και αν έτσι πρέπει να είναι τα πράματα αλλα με παραξενεύει γι ανα πω την αλήθεια. όσο για τα τη σωστή λειτουργία της όσμωσης αυτό δεν μπορώ να το ελέγξω γιατί δεν έχω TDS. Το γεγονός οτι μου κατεβάζει τη σκληρότητα όμως δεν είναι ένδειξη οτι δουλεύει σωστά; ------------------------- Μόλις πήρα μετρήσεις νερού της Βρύσης! GH = 7 KH = 4 αρχίζω να φοβάμαι οτι δεν δουλεύει η όσμωση... οι τιμές του νερού της βρύσης είναι πολύ χαμηλές, έτσι δεν είναι; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη cobalt : 22-10-08 στις 13:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
Tags |
Α.Ο., αλλαγή |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή νερού | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-05-07 12:01 |
Σωστή αλλαγή νερού | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 04-10-06 23:14 |
R/O & Αλλαγή νερού | silveraro | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-09-05 19:25 |
Αυτόματη αλλαγή νερού | mitas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 25-05-05 00:31 |
Σταδιακή Αλλαγή Νερού | DUKEMNUKEMgr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-03-05 10:42 |