|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Για το καπάκι φίλε orck είναι οι μεγάλοι μου ενδοιασμοί.... εγώ θέλω να κάνω ένα φυτεμένο και με δύσκολα φυτά δηλαδή φωτισμό πάνω απο 0.75W/Ltr.
και από όσο ξέρω έτοιμο ενυδρείο με φωτισμό πάνω απο 0.3~0.4W/Ltr. πολύ δύυυυυυυσκολο... και αναρωτιέμαι τώρα έγω... αξίζει να πάρω έτοιμο ενυδρείο και να ΑΛΛΑΞΩ το φωτισμό τη βάση και το κάλυμά του?(10εκ. πανω και 10εκ. κάτω θέλω να είναι είναι ντυμένο με ξύλο,και ειδικά επάνω ώστε να καλύπτονται λάμπες κλπ κλπ... ) και μήπως χρειαστέι στο έτοιμο να βάλω και κόντρες για σιγουριά???? λοιπόν φίλοι μου (που ελπίζω να σας γνωρίσω την κυριακή!!!) αξίζει να πάω σε έτοιμο??? ή να συνεχίσω την έρευνα αγοράς για να το φτιάξω μόνος!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πτώση Πεχά.. τι να κάνω να το ανεβάσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 16-06-07 12:05 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο (DIY) - Probably SOS!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-09-06 19:42 |
Tι να κάνω με το στρώσιμο; | Αλεξης | Δίσκοι | 17 | 12-04-06 09:05 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |