|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Hello PasM
![]() ![]() Τώρα για τη διάμετρο του χαλικιού τι να πω? Δεν το έχω μερτήσει, είναι το ίδιο που είχα πάρει για το μεγάλο με τα χρυσόψαρα, ίσως πάρεις μια ιδέα από τις φώτος στο goldfish.gr? Άμα είναι να το μετρήσω κάποια στιγμή? Για το φως? Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να κάνεις κάτι? Από το μαγαζί που αγοράστηκε το ενυδρείο (είναι αυτό που ανέφερα παραπάνω) μου είχαν πει ότι λάμπα φθωρισμού δεν μπορώ να βάλω σε τόσο μικρό, και κάποια άλλη στιγμή ότι μπορώ να τους πάω το καπάκι να ξαναφτιάξουν το φως. Μετά τα χθεσινά όμως, όχι καπάκι δεν θέλω να τους πάω, ούτε τροφή δεν θέλω να πάρω από αυτούς. Μπορούμε να κάνουμε καμιά πατέντα? Τι γνώμη έχεις για ψάρια που μπορούν να μπουν? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Μικρά Guppies στο μεγάλο ενυδρείο | dimitrisgiannoulakis | Ζωοτόκα | 2 | 07-03-07 16:03 |
Πρόταση για μικρό ενυδρειο | pani | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 06-02-06 21:50 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |