|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην ευχαριστω για τα καλα σας λογια ...
Η κυκλοφορια στο τανκ ειναι τωρα στα 2 χ 1000 + 1 χ 700 = 2700 λιτρα/ωρα που σημαινει 30 φορες περιπου τα λιτρα μου. Ο ενας 1000αρης κυκλοφορητης βγαζει νερο απο τα μπαστουνια που φαινονται στις φωτο (χαμηλα , περι τους 8 ποντους πανω απο την αμμο).Οι αλλοι δυο βγαζουν νερο πιο ψηλα (τα δυο πρασινα λαστιχα που φαινονται στις φωτο). Μολις θα μπουν τα πρωτα κοραλια , θα κοιταξω το θεμα της κατευθυνσης των πανω κυκλοφορητων...εχω και δυο Hydorflow να βαλω... Γιαννη ,ο βραχος μπηκε στα γρηγορα και λιγο στα τυφλα λογω της θολουρας απο την αμμο...μικροδιορθωσεις θα γινουν πριν μπουν οι πρωτοι κατοικοι . Οσο για τα φωτα , τι να πω ....αισθητικα τουλαχιστον εμενα μου φαινονται super .Η θερμοκρασια τους ειναι σωστη και η ενταση πλουσια ... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano Reef 80 λίτρων | accnt | Nano Reef | 11 | 20-01-08 20:58 |
Φτιάχνοντας το τέρας! | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 16-07-06 02:12 |
Ψαχνοντας φωτογραφιες | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 22-11-05 15:09 |
Log in | Juan | Greek Aquarist's Boards | 1 | 16-12-04 17:49 |
Βασικες ερωτησεις για το nano reef | jimismc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 17-10-04 20:54 |