|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λοιπον,σήμερα μόλις εκανα μέτρησεις και μετραω Νιτρωδη-μηδεν, Νιτρικα-Σχεδον μηδεν και πως μου ήρθε και μετραω αμμωνία και τη βρηκα στο..... 1mg/l. Τι να πω? Είμαι πολύ απογοητευμένος. Υποψιάζομαι οτι στην προσπαθει μου να ταΐσω το ψάρι ενω αυτο δεν τρώει, επιμένοντας ρίχνω περισσότερη τροφη και απο αυτο να ανεβαζει αμμωνία. Τελος παντων κανω μια μεγάλη αλλαγή νερου ακριβως στην ίδια θερμοκρασία αλλα δυστυχώς με μεγάλη διαφορά στο ph. Δηλαδή, το ph του 20λιτρου μονομαχοενυδρειου ηταν στο 6 (κίτρινο στο ph τεστ της api) και το νερό που μπήκε στην αλλαγη ηταν πανω απο 7, κοντά στο 7,2. Πιθανον το ψαρι να επαθε οσμοτικο σοκ. Παντως η συμπεριφορά του δεν αλλαξε. Κάθεται στην επιφάνεια του νερου και μόλις πλησιάσω το ενυδρείο, την κανει για το βυθο. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για αρχάριο με μονομαχο | Constantinos_S | Bettas | 43 | 25-04-17 18:52 |
Βοήθεια για Μονομαχο. | mansos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 48 | 15-11-16 21:34 |
Βοήθεια για την μονομαχίνα μου | isidor | Bettas | 23 | 28-10-16 12:54 |
αρρωστος μονομαχος? μια βοήθεια παρακαλώ! | poppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 16-03-11 23:26 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |