|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αν ποτε σου ερθει η ορεξη για δουλεια πεσε κοιμησου και οταν ξυπνησεις θα εισαι υγειεις
αν η απαντηση ειναι δουλεια η ερωτηση πρεπει να ειναι πολυ ηλιθια μεζεδακια του Αρκα Μεσαααααααα!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
george
Κλεόβουλος panos-alex/polis Perazzi paraskevi_gr giannisaek ΑΝΤΩΝΗΣ1980 repanas6 drbig aaaooll bokostas Thrillos nikosm1 kalaxan Alex_Salonica panos1972 akiriazides drbig paco chris129 Kαλά, 3 μέρες πριν από "το κοπή τη πίτα" και μόνο 20 συμμετοχές? Τώρα εγώ γιατί πιστεύω ότι θα είμαστε τουλάχιστον οι διπλάσιοι? Λοιπόν προτείνω όποιος δεν δηλώσει εδώ συμμετοχή, να μην πάρει κομμάτι από την πίτα = no flouri. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hθελα πολυ να ρθω, αλλα ειμαι απο τοροχαιο ατυχημα σπιτι και αναρρωνω, γιαυτο και η πολυημερη απουσια μου απο τα φορουμ!
|
||||
|
||||
![]()
Περαστικά !!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωχ περαστικά..... ούτε εγώ θα έρθω αλλα λόγο ευχάριστων γεγονότων |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλα να περασετε παντως.Περυσι που ειχα παει περασαμε πολυ καλα
|
|||
|
|||
![]()
Λογικά καλώς εχόντων των πραγμάτων
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Χρηστάρα!!!
Θα χαρώ πολύ να σε ξαναδώ από κοντά!! |
|
|||
|
|||
![]()
george
Κλεόβουλος panos-alex/polis Perazzi paraskevi_gr giannisaek ΑΝΤΩΝΗΣ1980 repanas6 drbig aaaooll bokostas Thrillos nikosm1 kalaxan Alex_Salonica panos1972 akiriazides drbig paco chris129 Μανος Θες christsos +2 Nα υπενθυμίσω ότι είστε όλοι καλεσμένοι και καλοδεχούμενοι, δεν απαιτείται να είστε μέλη του ΠΣΦΕ. |
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω πολλές απουσίες
![]() Απουσιολόγος ; Για κανόνισε παρακαλώ ![]() Γιατί δεν θέλω να περισσέψουν τα δώρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να βαλεις και τους αποντες στα κομματια τις πιτας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα έρθω και εγώ.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα δώρα είναι τόσα πολλά
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Είναι κι ο καιρός χάλια, η βενζίνη πανάκριβη, που να τρέχετε τώρα... ![]() george Κλεόβουλος panos-alex/polis Perazzi paraskevi_gr giannisaek ΑΝΤΩΝΗΣ1980 repanas6 drbig aaaooll bokostas Thrillos nikosm1 kalaxan Alex_Salonica panos1972 akiriazides drbig paco chris129 Μανος Θες christsos +2 zipo |
|
||||
|
||||
![]()
Αν με θέλετε, θα είμαι και εγώ αύριο!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Και βέβαια σε θέλουμε! Καλώς νάρθεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
george
Κλεόβουλος panos-alex/polis Perazzi paraskevi_gr giannisaek ΑΝΤΩΝΗΣ1980 repanas6 drbig aaaooll bokostas Thrillos nikosm1 kalaxan Alex_Salonica panos1972 akiriazides paco chris129 Μανος Θες christsos +2 zipo crywolf Σε θέλουμε βρε crywolf, θέλουμε νέο κόσμο, βαρεθήκαμε να βλέπουμε την ψαρομουτράκλα του panos1972. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους...
Είχα κανονίσει να έρθω με δύο αρχάριους συνχομπίστες(σαν εμένα), αλλά η ομάδα παίζει τοπικό ντέρμπι και πρέπει να είμαι παρών... Ελπίζω να περάσετε όμορφα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρων και εγω.
|
|||
|
|||
![]()
...δυστυχως θα δουλευω(δεν αλλαξε κατι...)...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι κονσομασιόν ; χι,χι,χι
![]() ΥΓ Θέλω φωτογραφίες, πολλές φωτογραφίες και μία με αφιέρωση σε εμένα (μιας και είμαι μακρυά) |
|
||||
|
||||
![]()
Ερχομαι κι εγω με 3 επιπλεον δωρακια για την κληρωση!!!
και την φωτογραφικη μου για να δουμε καμια καλη φωτογραφια επιτελους!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν τελικά θα έρθω οικογενειακώς! 4 συνολικα!
![]() Ελπίζω να έχει και κανένας άλλος μαζί τη γυναίκα του γιατί θα κάνουμε κακό προηγούμενο με την κυρά ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αν φέρω το σκύλο, παίρνει κομμάτι, μπας και μας πέσει το φλουρί? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά αυτήν την στιγμή και να ανταλλάσσεται γνώσεις/υλικά άντε κάλο καφέ...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 28-02-10 στις 12:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
... για την καινούρια χρονιά! Να περάσετε όμορφα και ελπίζω να τα πούμε από κοντά στη συνάντηση του Μάρτη που είναι πολύ κοντά!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kοπή της πίτας για το 2009 στη Θεσσαλονίκη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 27-02-09 17:04 |
Κοπή της πίτας για το 2009! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 50 | 03-02-09 20:50 |
Kοπή της πίτας για το 2008 στη Θεσσαλονικη | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 27-02-08 18:39 |
Κοπή της πίτας για το 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 22-01-08 20:47 |