|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρείο του Γιώργου δεν το πήρες μαζί με την βάση?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είχε μόνο την σίδερο κατασκευή δεν είχε έπιπλο! Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
ωραία,την έχεις και θελεις απλά να το ντύσεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι!
Και να βάλω κάποια ντουλάπια για να έχω των χρόνο να βάζω πράγματα Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλύτερα να βάλεις κόντρα πλακέ θαλάσσης!! |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ και εγώ, κόντρα πλακέ θαλάσσης,
το περνάς 2-3-4-5 χέρια, όσα πιο πολλά μπορείς, συντηρητικό εμποτισμού διαλύτου, και αν θες να το βάψεις , το στοκάρεις, το τρίβεις , το περνάς ένα χέρι βελατούρα , και το βάφεις με ριπολίνη ότι χρώμα θες
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι εεε;; Πάει ψυλα ρε γαμωτο θέλω κανα 200αρι Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα, ένα κουτί συντηρητικό έχει γύρω στα 6-7 Ευρώ (Diaxyl στο Leroy)
Βελατούρα νερού γύρω στα 8-9 Ευρω Ριπολίνη νερού γύρω στα 8-9 Ευρώ Κόντρα πλακέ θαλάσσης από Leroy, 12αρι, 20 Ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, θα πάρεις τα κομμάτια που θες κομμένα και θα πληρώσεις μόνο αυτά, όχι τα ρεταλια που θα περισσέψουν, με τίποτα 200 Ευρώ ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ίσως τα είχα υπολογίσει λάθος τέλος πάντων όταν με το καλό πάω Αθήνα πάλι θα βγάλω τα μέτρα και θα τους κάνω μια ερώτηση!! Sent from my iPhone using Tapatalk ------------------------ Και κάτι άλλο που δεν έχω υπολογίσει και θα πρέπει να το βάλω στα σχέδια ποσά λίτρα αναπλήρωση θα χρειαστώ; Sent from my iPhone using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη d.harrys : 26-05-17 στις 19:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με ένα 50λιτρο δοχείο θα είσαι οκ,να το συνδέσεις κοντα στην α.ο. και να τραβήξεις το λάστιχο της αντλίας στην αναπλ/ση,μεσα στο σαμπ! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δύστυχος δεν μπορώ να το κάνω αυτό δεν έχω που να κάνω ξετρυπιμα για να βγω έξω άσε που το ενυδρείο θα είναι κανα μέτρο από των τοίχο να σου πω την αλήθεια ζήλεψα από εσένα έτσι όπως το έχεις φτιαξει! 50 ΕΕ;;; Για 40 σκευτομουνα να έκλεινα το ένα διαμέρισμα του σαμπ και να το έκανα αναπλήρωση και έτσι θα είχα 3 διαμερίσματα ένα που θα είναι οι σωλήνες από πάνω ένα μεγάλο για το σκιμερ και ένα για την αντλία επιστροφής θα έχω θέμα η θα χρειαστώ και άλλο διαμέρισμα; Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ .......τότε θα σπυ πρότεινα και απο την στιγμή που εχεις χώρο στην πλάτη του ενυδρείου,να βάλεις εκει ενα δοχείο αναπλήρωσης!
Υπολόγισε οτι με βάση τα λίτρα σου θα εχεις 5 λίτρα εξάτμιση πανω κατω την μερα και τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς chiller περισσότερο! Το σαμπ επειδή το εχω δει και απο κοντά,δεν θα το πείραζα! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι ΕΕ;; δεν θέλω να βάλω δοχείο Εκτως του ενυδρείου! Πειράζει αν η στάθμη του δοχείου αναπληρώσει είναι πάνω από την στάθμη του σαμπ; Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πειράζει , αρκεί η άκρη του λάστιχου να είναι ψηλότερα από την επιφάνεια νερού του δοχείου αναπλήρωσης
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
ζωγράφισε λίγο το σκέφτεσαι να κάνεις να δούμε εάν γίνεται!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα μόλις τελειώσω την σκοπιά!
![]() Λόγο το ότι δεν έχω πολύ χορό ίσως γίνει η αναπλήρωση στενή και ψιλή γιαβνα πετύχω λίτρα όποτε η στάθμη θα είναι ποιο πάνω από του sump Κάτι ακόμα δοχεία για τις δοσομετρικες αξίζει να φτιάξω μόνος μου η να πάρω έτοιμο; Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Σε τέτοιο ενυδρείο με δοσομετρικη θα παίξεις;
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Όχι λες ΕΕ; είναι αρκετά ποιο οικονομικό να φτιάξω 4 δοσομετρικες από τους reactores Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε calcium reactor για να γουστάρεις!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=d.harrys;1011661]Όχι λες ΕΕ; είναι αρκετά ποιο οικονομικό να φτιάξω 4 δοσομετρικες από τους reactores
Χάρη εαν πιάνουν τα χέρια σου και δεν θέλεις έτοιμο, φτιάξε εναν ριακτορα ασβεστίου αντί δοσομετρικής,πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα! Υπάρχουν αρκετά θέματα με κατασκευές στο φόρουμ που μπορεις να πάρεις πολλες ιδέες! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=voas;1011777]
Παράθεση:
Μόνο ασβεστίου θα χρειαστώ; ¶νθρακα δεν θελω; Και στους ριακτορες πως ρυθμίζεις την ΡΟΗ; Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη και απο μενα!
ασφαλος και θες ενα ριακτορακι ανθρακα και ενα αντιφωσφορου, αλλα μικρα δεν χρειαζετε υπερβολες!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν περνάνε οι μέρες να απολυθώ να ξεκινήσω δουλειά!!!
Κάτι άσχετο ποσό να υπολογίσω ότι θα ανεβεί η ΔΕΗ Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με βάση τον εξοπλισμό που θα εχεις και τις αντίστοιχες καταναλώσεις watt θα μπορεις να υπολογίσεις το κόστος σου! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χαχαχα το ξέρω απλά λέω στο περίπου ποσά περίπου το δικο σου ας πούμε απλά να έχω μια εικόνα Sent from my iPhone using Tapatalk ------------------------- Έχουμε κανα ψυκτικό στο. Forum?? Sent from my iPhone using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη d.harrys : 06-06-17 στις 20:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
υπολόγισε χειμώνα με φουλ εξοπλισμό ένα 150αρι το 4μηνο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 10-06-17 στις 09:05 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακριβώς τώρα δεν ξέρω να σου πω αλλά γενικότερα είμαστε καλοί πελάτες στη ΔΕΗ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λιγότερα το υπολόγιζα αλλά οκ! Λόγο διαφόρων υποχρεώσεων μάλλον θα το γεμίσω λίγο ποιο αργά!
Θέλω να μαζέψω τα πάντα και μετά να πω ότι ξεκινάω! Για αυτό ψάχνω τώρα να δω τη θα κάνω με ψυχτυκο φυσικά diy Θα πάω η με compresser με εβαπορετα τιτανίου μέσα στο σαμπ αλλά θα έχω αρκετή κατανάλωση Η στην μέθοδο peltier Πως μπορώ να υπολογίσω την ψυκτικό δύναμη που θα χρειαστώ;; Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη peltier δεν συμφέρει καθόλου για ενυδρείο πάνω από 40λτ. Φαντάσου ότι ένα ενυδρείο 50λτ χρειάζεται περίπου 300w κατανάλωση με peltier
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι ΕΕ;; οποτε πάμε σε compresser Πως μπορώ να υπολογίσω τα btu που χρειάζομαι! Αφού θα πάω σε compresser σκεφτόμουν και την ιδέα να πάω και σρ θέρμανση με το compresser Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στην Ασία | EVI-BILL | ¶λλα ψάρια Ασίας | 13 | 31-01-17 18:18 |
Νέος στην θάλασσα. Πώς την βλέπετε την προσφορά: | alex siak 1986 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 16-09-12 15:21 |
Ο Κώστας νέος Mod στη θάλασσα! | accnt | Greek Aquarist's Boards | 24 | 20-06-08 16:51 |