|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω αν μια μπουκαλα διοξειδιου 2kg ειναι καταλληλη για το ενυδρειο μου,: (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=70589) γιατι τα φυτα μου εχουν προβλημα και απο οτι ειδα σε μερικα ποστ χρειαζονται co2!!! δεν ειναι πυκνοφυτεμενο σκεφτειτε οτι εχω μεσα 7-8φυτα...
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ λίγα φυτά εγώ δεν θα έβαζα σε τόσα λίγα και στα συγκεκριμένα φυτά με τίποτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλα παρατηρω οτι εχουν παρα πολυ αργη αναπτυξη ,
εχω βαλει φυτα ταχειας αναπτυξης(δεν θυμαμαι ονομα, ειναι ευκολα φυτα) και δεν μεγαλωνουν με τιποτα τον φωτισμο τον εχω 6-8ωρες!!! |
|
||||
|
||||
![]()
πόσο καιρό έχεις τα φυτά ?
|
|||
|
|||
![]()
ενα χρονο περιπου!!
|
|
||||
|
||||
![]()
αν θες το CO2 για τα φυτά που είδα , μάλλον είναι περιττό, βλέπω 4-5 ανούμπιες και 1 εχινόδορο, οι ανούμπιες είναι αργής ανάπτυξης και δεν θέλουν τίποτα, ο εχινόδορος μέτριας ανάπτυξης , μεγαλώνει μια χαρά και χωρίς CO2, βάλτου μία ταμπλέτα δίπλα στη ρίζα αν θες και τίποτα παραπάνω, να ξέρεις πως τα φυτά σου δεν είναι ταχείας ανάπτυξης, το αντίθετο
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε, τσάμπα έξοδα θα κανεις. Για τα φυτά που έχεις και εφόσον θέλεις να βάλεις co2, φτιαξε ένα ντουικο με μαγιά, πρόσθεσε όμως σιγά σιγά περισσότερα φυτάκια και όταν αρχίσουν να φουντώνουν το ξανά βλέπεις το θέμα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπουκαλα co2 | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 45 | 21-10-16 16:43 |
μπουκαλα co2 | johnb | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 16-02-12 20:16 |
ατυχημα με μπουκαλα co2 | enzo | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 26-06-09 15:37 |
Μπουκαλα CO2 | Krisos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 33 | 15-05-09 22:06 |
Μπουκαλα co2 | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-07-04 16:18 |