|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας!
προκειται να προχωρησω σε αγορα νεου ενυδρειου και δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα αγορας ενυδρειου ανω του 1 μετρου (λογω χωρου και χρηματων).Με μια ερευνα αγορας που εκανα λεω ή για το rio 125 (με βαση και χρηση δωροεπιταγης 267 ευρω) ή για anubias.Στην περιπτωση του anubias κοιταω ή για αντιστοιχο του rio 125 (80*42*65 με βαση ΧΩΡΙΣ φιλτρο 219ευρω+73ευρω fluval 205 =292ευρω) ή για αντιστοιχο του rio 180 (100*42*65 παλι με βαση και χωρις φιλτρο 260ευρω+fluval 205=333ευρω).Στο ενυδρειο θα μπουν 4 fancy χρυσοψαρα τα οποια ακομα ειναι μικρα αλλα απο αγνοια τα εβαλα σε 1 60αρι. Να διευκρινησω πως ρωτησα στο καταστημα και μου ειπαν πως το rio 180 δεν υπαρχει και δεν θα το φερουν και επιμενω αν γινει η αγορα να γινει απο εκει γιατι δεν υπαρχει η δυνατοτητα να πληρωσω επιπλεον την βαση (σε περιπτωση που βρω το 180 απο αλλου).Θα ηθελα τη γνωμη σας γιατι στα anubias απ οτι μετρησα δινουν περισσοτερα λιτρα αλλα απο την αλλη τα juwel τα συναντας παντου και σου δινουν μεγαλυτερη εγγυηση (νομιζω).Αν προχωρησω στην αγορα του juwel θα μεινω με το εσωτερικο φιλτρο (τουλαχιστον για την ωρα).πιστευω να μην σας κουρασα..περιμενω τη γνωμη σας |
|
||||
|
||||
![]()
προτεινω πριν προβεις στην αγορα ...να συμβουλευτεις και τις αγγελιες εδω μεσα...πραγματικα πωλουνται ενυδρεια σε πολυ καλες τιμες...αν τωρα επιμενεις για καινουριο...ψαξε και σε αλλα καταστηματα.....μην κολλας μονο σε ενα (ειδικα τωρα που σου λενε οτι δεν το φερνουν)..απο προσωπικη εμπειρια και αποψη προτεινω το rio180 ....(οντας κατοχος juwel) ...αξιοπιστο με τα ολα του..και για αρχη σε καλυπτει και το φιλτρο...
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως που εχω anubias εδω και 2 χρονια, δεν εχω κανενα προβλημα
|
||||
|
||||
![]()
Κατ αρχην σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση!
![]() ειχα κοιταξει απο καποιον γνωστο μου (οχι μεσω forum) για αγορα μεταχειρισμενου αλλα τελικα δεν το πηρα γιατι ειχε ενα σπασιμο στο πανω τζαμι και το φοβηθηκα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατ'αρχας καλησπερα.
Εγω θα συφωνησω με τα παιδια και θα σου λεγα να ψαξεις λιγο για μεταχειρισμενο. Σιγουρα θα βρεις κατι. Για τις Τ8 δεν εχω ακουσει κατι αν και σιγουρα ειναι παλαιοτερης τεχνολογιας απο Τ5. Οσο για το καπακι δεν το καταλαβαινω τι θες να πεις. Εγω στο ριο μου εκανα δυο τρυπες και περασα τους σωληνες. |
|
||||
|
||||
![]()
Πηγαινε και κοιτα στα anubias γιατι εριξαν και αλλο τις τιμες 60% εκπτωση εβαλαν.
Εγω ειχα juwel και τωρα anubias το οποιο ειναι μια χαρα και με το παραπανω για τα λεφτα του. Και μια παρατηρηση δικια μου βαζουν και πιο χοντρα κρυσταλλα. |
|
||||
|
||||
![]()
για σωλήνες, καλωδια κτλ εχουν απο πισω τερμα πανω κωψιμο για να περνάνε!
δε μας είπες ,τι θα φιλοξενήσεις στο ενυδρείο;;;;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶νοιγμα φωτιστικού Juwel - Anubias - Elite | crazyio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 16-06-11 11:42 |
νεος με juwel 600 record 63l | ep82 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 18-05-11 15:01 |
Αγορα Νεου Ενυδρειου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-09-06 23:59 |