|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πληροφορίες
Διαστάσεις: 80*30*45 Όγκος: 95 λιτρα Κατηγορία: Φυτεμένο κοινωνικό Φυτά: anubia,φακη,ντοματια,κερατοφιλο (και αλλα 2 που δεν ξερω ονοματα) Ψάρια / ¶λλα είδη: guppy,platy,red cherry,apple snails,2 πλεκο Διακοσμητικά υλικά: 4 ηφεστιακες πετρες και ενα στολιδη με μια τριπα μεσα.... Φόντο: ---------- Φωτισμός: την μανισια που ειχε το ενιδριο στα 18W και μια σειρα Led Διάρκεια 8 ωρες με χρονοδιακοπτη Φιλτράρισμα: biobox 2 με μπλε σβουγαρι και Sera Siporax Θερμοστάτης: jawer 100w Λίπανση: οχι ακομα!!! Παροχή CO2: diy Παράμετροι: pH: 7,8 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού: 30 καθε 7μερες Θερμοκρασία: 26-27 C επλιζω να σας αρεσε το ενυδριο μου ![]() ολα τα σχολια δεχτα..... περιμενω γνωμες!!! |
|
||||
|
||||
![]()
τι ζουγκλα ειναι αυτη!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!καλη συνεχεια!
|
|
|||
|
|||
![]()
φίλε μου με αφήνεις άφωνω... το κερατόφυλο καλί φάσι ( πρέπει να εκπεδέψεις λίγο τα ζωντανά να πέρνουν ποζες αυτα απο μένα )
|
|
||||
|
||||
![]()
οντως λες και ειναι σε φωτογραφιση ειναι...!!!
πολυ καλο...
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου πολυ καλο το ενυδρειο σου αλλα στην τριτη φωτογραφια πανω απο τον πλεκο εχεις γεννηστρα απο οτι φαινεται και καλα θα ηταν να την βγαλεις βασικα και εγω ειχα γεννηστρα αλλα μετα απο συμβουλες χρηστων απο το φορουμ την εβγαλα ,ας αφησουμε την φυση να κανει την δουλεια της, παντως καλως ηρθες στην παρεα μας
|
|
||||
|
||||
![]()
Όσον αφορά το οπτικό μέρος, τι είναι αυτά τα πράσινα στο χαλίκι, πράσινο χαλίκι; Δεν μ'αρέσει ιδιαίτερα...όπως και αυτό το βραχάκι μες τη μέση που έχει σα σπηλιά-τρύπα (δε φαίνεται καθαρά) είναι πολύ στημένο, βάλτο σε μια άκρη, μην είναι έτσι κεντρικά.
Αυτά κατάφερα να δω με μια πρώτη ματιά. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου καλησπέρα.
καλύτερα άνοιξε ένα δικό σου θέμα....http://www.aquatek.gr/vb/newthread.p...ewthread&f=164 |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το ενυδρειο σου.Ο πλεκο πρωτη μουρη στις φωτο.
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο δεν χορτενω να το βλεπω και απο κοντα....
|
|
|||
|
|||
![]()
mimiko πολύ ωραίο ενυδρείο!συνέχεισε την καλή δουλειά!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mimico,
είμαι χαρούμενος για σένα καθώς στην ηλικία σου (είμαι αρκετά μεγαλύτερός σου) δεν είχα ούτε τις γνώσεις που έχεις ούτε είχα καταφέρει να φτιάξω ένα ενυδρείο σαν το δικό σου. Είναι πολύ καλή η προσπάθειά σου, θέλεις όμως αρκετό δρόμο ακόμα για να μπορέσει κανείς να πει "πολύ ωραίο το ενυδρείο σου" και να το εννοεί. Το θετικό είναι οτι ψάχνεσαι και θα πρέπει σιγά σιγά - να μάθεις τα ονόματα των φυτών και ποια ταιριάζουν σε ενυδρεία - να μάθεις και τα ονόματα των ψαριών και ποιες είναι οι σωστές επιλογές που κάνουμε σύμφωνα με το ενυδρείο που έχουμε/θέλουμε. - τις συνθήκες που πρέπει να επικρατούν και τις μετρήσεις/συντήρηση που πρέπει να κάνεις. Στη συνέχεια και αφού πειραματιστείς αρκετά θα μπορέσεις να φτιάξεις πολύ όμορφα τοπία στα ενυδρεία σου. Το συγκεκριμένο forum έχει πάρα πολλές πληροφορίες και πολλούς που θα σου πουν τη γνώμη τους σε ότι ρωτήσεις. Επίσης, πρέπει να φτιάξεις την ορθογραφία σου, θα σε κάνει σίγουρα σοφότερο. Οι προτάσεις μου είναι φιλικές και ειλικρινείς, συνέχισε και είμαι σίγουρος οτι θα φτιάξεις όμορφα πράγματα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστο πολλη για της σιβουλες σου....ασχολουμε πανω απο 1 χρονο με τα ενυδρια....και ειμαι μια χαρα.....τα ονοματα των ψαριων μου τα ξερω ολα......για τα φυτα οχι και τοσο....γιατι τωρα αρχισα να ασχολουμε!!!!προσπαθω να τα μαθω αλλα εχω κιαλες υποχρεοσης.....δεν μπορο να ασχολουμε μονο με τα ενυδρια για να τα μαθω ολα....εχουμε καιρο μπροστα μας...σιγα σιγα.....οσο αφορα της σινθηκες και τα ψαρια το εχω ψαξει και αυτο.....αλλα απο οτι ειδα τα ψαρακια μου ειναι μια χαρα..... την ορθοργαφια μου δεν μπορο να την αλλαξω....ειναι σαν να με λες να αλλαξω τον χαρακτιρα μου... ευχαριστο παντος για τα σχολια σου!!! φιλικα μητσος!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 19-04-11 στις 11:12 |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν γράφω ότι έχει λάθος επιλογές, είναι περισσότερο γενικές κατευθύνσεις.
Αν και τώρα που το αναφέρεις κάτι είδα για χρυσόψαρα και για red cherry τα οποία δεν καταλαβαίνω ποια ακριβώς είναι...γι αυτό λέμε να χρησιμοποιούμε την Λατινική ονομασία ψαριών και φυτών... Γενικά πάντως δεν ανησυχώ για το πως θα τα παει με τα ενυδρεία.... Για την ορθογραφία ανησυχώ... Αλλά αυτό δεν είναι ούτε δική μου δουλειά, ούτε ο κατάλληλος χώρος για να συζητηθεί. Να είστε καλά και οι δυό σας. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στυσιμο ενυδριου 350 λιτ. | κ.ω.σ.τ.α.ς. | Malawi | 26 | 04-07-10 21:10 |
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΥΔΡΙΟΥ | gkrokidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 27-01-10 22:43 |
Αγορα ενυδριου? | monomaxos_lover | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-01-07 12:11 |
Καθαρισμος Ενυδριου??? | monomaxos_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 12-01-07 08:04 |
παρουσιαση νεου ενυδριου 500λιτρων | Giwrgos23 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 27-10-06 09:31 |