|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτομαι να φτιάξω ένα ενυδρείο 62 μήκος Χ 37 πλάτος Χ 25 ύψος από τζάμι 4 mm. 57 λίτρα μεικτά, υπολογίζω περίπου 45 λιτρα νερό.
Θα αντέξει χωρίς κόντρες? Το ύψος όπως βλέπετε θα είναι πολύ χαμηλό. Τι λέτε? |
|
|||
|
|||
![]()
Μια κοντρουλα την θελει - η πιο παχυ τζαμι
|
|
||||
|
||||
![]()
Zorba_The_Freak συγνώμη που γράφω και εγώ την απορία μου στο ποστ σου.
αλλά αν κάναμε αυτό το ενυδρείο (επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για τέτοιο ενυδρείο) με 8αρι 6αρι τζαμί θα χρειαζόταν κόντρες? και κάτι άλλο ίσως χαζό τα πλαϊνά τζάμια θα πρέπει να είναι πιο μικρά λόγο το ότι θα είναι ανάμεσα στην όψη και στο πίσω τζάμι?δλδ πως να υπολογίσω τα cm των πλαϊνών? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πάντως στο 52άρι που έφτιαξα με 5άρι τζάμι έβαλα κόντρες πάνω κάτω και όλα μια χαρά.
Καλό κάνουν οι κόντρες και όχι κακό... |
|
|||
|
|||
![]()
Δες και εναν αλλο τροπο :
το σχεδιο ειναι προχειρο βεβαια αλλα ισως σε βοηθησει τζαμια 5 χιλ 1 τεμ 62*37 πατος 2 τεμ 61,5*24,5 μπροστινη οψη 2 τεμ 36,5*24,5 πλαγια οψη Η διαφορα ειναι οτι δεν βαζεις το μπροστα και το πισω μεσα απο τα πλαινα και στογγυλεψαμε και τα νουμερα για τον φιλο μας τον τζαμα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγω τουλαχιστον εστω και για τον δικο μου τροπο κατασκευης απαντησα στην ερωτηση του φιλου . Τωρα αν τρωω χωρο στν server ασ μου το πει καποιος αλλος που ειναι πιο αρμοδιος ευχαριστω για τον χρονο και τον χωρο στον server
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΟ3=25 | msigouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-12-06 15:49 |
Συνάντηση ΠΣΦΕ - Αττική - 25/3/2006 | Giorgos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 10 | 26-03-06 15:28 |