|
|
||||
|
||||
![]()
έχω ένα αρσενικό convict μόνο του σε ένα ενυδρείο 100 L
μπορώ να βάλω κανένα άλλο ψάρι μέσα?? ένα pleco για παράδειγμα! θηλυκό convict δεν μπορώ να βάλω γιατί μου σκότωσε ήδη ένα αφού ζευγάρωσε.... |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπέρα Χρηστο,είχα παλαιότερα Convict chichlid.Και απο εμπειρία και μόνο θα σου έλεγα ξαναδοκιμασε να βάλεις θυληκια καθως εμενα το ζευγαρακι δεν μαλλωνε μεταξυ του.Οσο για πλέκο μου είχαν 'καθαρισει' δυο αλλα ίσως να μην έχεις το ιδιο προβλημα εσυ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Είχα βάλει μια θηλύκια και στην αρχή ταίριαξαν κατευθείαν! κολυμπούσαν μαζί και είχαν κάνει το ενυδρείο άνω κάτω!
σύντομα ζευγάρωσαν αλλά αφού γεννήθηκαν τα μικρά το αρσενικό άρχισε να επιτίθεται στο θηλυκό και τελικά σε δυο μέρες την σκότωσε! δεν θέλω να ξαναγινεί το ίδιο!!!!! για αυτό λέω αν μπορώ να βάλω κανένα άλλο ψάρι! όχι αναγκαστικά Pleco απλά ένα που να ταιριάζει!! |
|
|||
|
|||
![]()
Το ιδανικότερο θα ήταν να του έβαζες μια θηλυκιά για να γίνουν ζευγαράκι αφού είναι ψάρια που και στο φυσικό τους περιβάλλον ζουν σε ζευγάρια.
Απλά θα σου έλεγα, μιας και φαίνεται πολύ νταής ο αρσενικός σου, προτού βάλεις τη θηλυκιά να τον απομακρύνεις 2-3 μέρες σε άλλο ενυδρείο ώστε να εγκλιματιστεί καλύτερα η θηλυκιά. |
|
||||
|
||||
![]()
Mα και η προηγούμενη θηλύκια μια χαρά εγκλιματίστηκε!!
στην αρχή ταίριαξαν και ήταν συνεχεία μαζί. Ζευγάρωσαν, γέννησε και λίγες μέρες αφού βγήκαν τα μικρά την σκότωσε!! (oλα αυτά πριν 2 βδομάδες) δεν θέλω να βάλω άλλη! τι μου λέει πως δεν θα ξανακάνει το ίδιο??? Κανένα άλλο ψάρι μπορώ να βάλω??? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορουσα μαζι με το convict να βαλω ένα Black Ghost?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Convict | CHRISTOS222 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 72 | 01-03-07 08:41 |
Συνδυασμός convict με...; | didymos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 24-02-07 00:59 |
convict | deMetrIs | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 24-09-05 20:44 |
Convict κικλίδες.... | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-11-04 13:48 |