|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ !!
Ανοιγοντας τα email μου σημερα για να τσεκαρω τις συμμετοχες του διαγωνισμου, μου επεσε το σαγονι στο πατωμα..
Εχουμε αναμεσα στις συμμετοχες στην κατηγορια Paludarium-vivarium, ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ! To Παλουνταριουμ του κυριου αυτου, θα μπορουσε ανετα να επαιρνε την 1η θεση στον φετεινο AGA. To κακο ομως ειναι οτι αν δεν συμπληρωθουν τουλαχιστον 5 συμμετοχες η κατηγορια θα ακυρωθει και ειναι μεγαλο κριμα και αδικο ! Παρακαλω θερμα λοιπον τα παιδια που εχουν ενα εστω και μια μικρη γυαλα με emersed, viv , ή paludarium, να στειλουν συμμετοχη για να μεινει η ενδιαφερουσα αυτη κατηγορια. Στειλτε ακομα και την πιο χαλια φωτογραφια ρε παιδια ειναι κριμα να μην τιμησουμε τετοια φοβερη δουλεια. Τιμη μας κανει που συμμετεχει εδω, εφοσον ειναι παγκοσμιου κλασης το παλουνταριουμ αυτο. |
|
||||
|
||||
κουκλακι ειναι το εχει παιδι απο το Gab και δεν το εχω ξαναδει....
|
|
|||
|
|||
Αν κατεβάσω την στάθμη του νερού σ' ένα ενυδρείο στους 10 πόντους, μετράει για παλουντάριουμ?
|
|
||||
|
||||
Πω πω τι εχει κανει το παλικαρι....!
Αν εχει μεσα σκαλαρακια ναι
|
||||
|
||||
Δεν υπαρχουν λογια ! και τα φυτα λαμπουν
|
|
||||
|
||||
τελειο!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
¶ντε να δούμε και ανθισμένες ανούμπιες κύριε Γιώργο
|
||||
|
||||
Το εχει ο ατιμος.....
Ατιμε !!! (ξερεις εσυ....) Ο "παλιος" ειναι αλλιως........!!! αν και ο συγκεκριμενος ειναι πλεον στην κατηγορια των "αρχαιων"..... |
|
||||
|
||||
Γιατί δεν έχει ισορροπία; Εμένα μου θυμίζει ακροποταμιά!!! Νομίζω είναι κουκλί! Κι εγώ κατεβάζω το νερό στο ενυδρείο και 20 πόντους αν χρειαστεί! Κρίμα να μην υπάρχουν συμμετοχές!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|