|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας, είχα πάρει μία έτοιμη αρτέμια αυτήν εδώ για το ζευγάρι των σκαλαριών μου αλλά ο αρσενικός ψόφησε και ετσι εμεινε... http://www.igna.gr/index.php/compone...etail?Itemid=0 Ήθελα να ρωτήσω αν την συγκεκριμένη αρτέμια την τρώνε τα ενήλικα ψάρια, π.χ τετρα, ραμιρέζι. Ευχαριστώ πολύ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Την τρώνε σαν τρελά... όσα ψάρια λόγο μεγέθους μπορούν να την δουν... για τα τέτρα και τα ραμιρέζι είναι ότι πρέπει.-
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ θα το δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις σας ευχαριστώ πολύ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα δικά μου τα τέτρα δεν την αγγίζουν καν την κατεψηγμένη αρτεμία...Δεν ξέρω γτ!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=70755
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο προ'ι'ον (ΑΝ θυμάμαι καλά) μέχρι να ανοιχθεί η συσκευασία φυλάσσεται και εκτός ψυγείου... οπότε κατεψυγμένη ΔΕΝ την λες αφού και μετά το άνοιγμα, την έχεις στην συντήρηση. Αν και μιλώντας για αρτέμια... εγώ αναφερόμουν στην φρεσκοεκκολαφθήσα... την οποία ΔΕΝ νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ την "τσακίσουν".-
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση περί νερού Α/Ο | Dimitris_Batman | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 22-02-11 18:40 |
Ερώτηση περί Αρτέμιας | george1981 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 15-04-09 17:04 |
Περί αρτέμιας... | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 13-10-08 23:05 |
Ερώτηση περι αρτέμιας | AXEL | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 09-05-08 02:05 |
Ερώτηση περί NO3 και ΡΟ4 | TaitO | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 36 | 17-01-07 16:07 |