![]() |
#1 |
ενυδρειο 250λ ερωτησεις διάφορες
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα σε ολους! ειμαι νεος με το αθλημα κ οι ερωτησεις μου πολλες..
τις περισσοτερρες βεβαια τις εχω λυσει διαβαζοντας συζητησεις μεσα στο site. Με το αθλημα αυτο ασχολουμε περιπου ενα 10 μηνες εχοντας ενα ενυδρειο 60λ, εφτιαξα πλεον ενα ενυδρειο 250 λιτρα κ μεσα εχω -4χρυσοψαρα -2 κοι -2 γκουραμια -3 αγγελοψαρα -3 καρχαριακια εκτων οποιων το εν ειναι μεγαλουτσικος -2 γλυφτες εκτων οποιων ο ενας εινα μεγαλος -2 δολαρια μεγαλουτσικα -1 ξιφοφορο κ ενα ψαρακι που επιασα απο το ποταμι μικρου μεγεθους που καποιος ψαρας μου ειπε οτι το λεν κεφαλι αληθευει οτι μπορει να μου κανει ζημια στα αλλα ψαρια? το εχω ηδη 7 μηνες κ αν εξαιρεσουμε μια σχετικη νευρικοτητα οταν πλησιαζει καποιοσ το ενυδρειο δεν εχει δειξει κατι αλλο ![]() επισης ο αριθμος των ψαριων για το μεγεθος του ενυδρειου ειναι καλος? |
|
Εμφανίσεις: 5412
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαρια... ερωτησεις για το νεο μου ενυδρειο... | penelope6 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 28-02-11 16:16 |
καταληλες διαστασης για fish only 250λ | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 10-01-11 18:52 |
ερωτησεις σχετικα με το στρωσιμο ενυδρειο | safetyzone | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 29-10-10 12:51 |
καινουργιο ενυδρειο-ερωτησεις | exetlaios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-07-07 12:05 |
νεο ενυδρειο(ερωτησεις και φωτο) | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-05-06 15:09 |