![]() |
#1 |
Monodactylus sebae και Scatophagus argus
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα σε ολους
εδω και ενα μηνα εστησα το 200αρι με γλυκο νερο και μετα απο λιγο εβαλα καποια ψαρακια μεσα.το προβλημα ειναι οτι διαβαζοντας το φορουμ ανακαλυψα οτι ο πετσοπας μου εδωσε 2 ψαρακια που ειναι για υφαλμυρα νερα(Scatophagus argus και Monodactylus sebae)διορθωστε με αν κανω λαθος... τα ψαρακια αυτα συμπεριφερονται καλα ως τωρα αλλα τι θα γινει στο μελλον? θα εχω προβληματα? τι να κανω? Μεσα εχω επισης 1 clown 2 black ghost 1 blue gurami |
|
Εμφανίσεις: 1708
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε. Τα ψάρια θα ταλαιπωρηθούν πολύ και θα τα χάσεις πρόωρα.
Πήγαινέ τα πίσω και πάρε άλλα, που να θέλουν παρόμοιες συνθήκες με τα υπόλοιπα. |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν συνδυασμος αυτα τα 2 ψαρια ειναι μια χαρα ΑΝ ειχες ενυδρειο υφαλμυρου νερου και 500+ λιτρα...
Τα ψαρια αυτα και τα 2 ειδη γεννιουντε σε γλυκο νερο και περνουν σιγα σιγα σε υφαλμυρο κατα την εφηβεια και σε εντελως αλμυρο νερο πολλες φορες (ειδικα οι μονοδακτυλοι) κατα την ενηλικίωση. Οποτε υπαρχουν 2 λυσεις 1 τα μεγαλωνεις σιγα σιγα στο 200αρι και με τον καιρο ξεκινας να το κανεις υφαλμυρο και σε κανα χρονο πας και σε 500+ ενυδρειο... 2 τα γυριζεις πισω και αφου εχεις διαβασει καλα τι ψαρια θελεις διαλεγεις χωρις να ακουσεις την γνωμη του υπαλληλου.
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.
τελικα οι πετσοπαδες ειναι τοσο ανιδεοι η τοσο μ..... ? οπως και να εχει εκει δεν ξαναπαταω το ασχημο ειναι οτι ειμαι στη Ροδο και δεν μπορω να βρω ψαρια .τα υπολοιπα τα παραγγελνω απο το ιντερνετ αλλα για ψαρια φοβαμαι |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε καλα τωρα μην τρελαινεσαι γιατι εχω ακουσει διαμαντια σε ολα τα γνωστα μεγαλα μαγαζια ακομα και στα εξειδικευμενα
![]() Τυχαιο δεν νομιζω, δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!!
![]() Ειναι πανεμορφα ψαρια οι μονοδακτυλοι αλλα οπως σου ειπαν τα παιδια απο πανω δε θα ζησουν πολυ ωστε να τους χαρεις -εκτος αν τους δωσεις το νερο που "θελουν"! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Scatophagus argus) τι νερο θελει?? | Zikas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-02-09 17:24 |
monodactylus sebae | captaintakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 20-03-05 22:02 |