|
||||
|
||||
![]()
μακαρι να μπορουσα να εχω ενα τετοιο
![]() ή και ενα τετοιο http://www.dogbreedinfo.com/bulldog.htm Υ.Γ βγαζω τα αποθυμενα μου βραδιατικα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο σοφος μου
ειναι 13 ετων τωρα γιαυτο τον λεω σοφο. |
|
||||
|
||||
![]()
ΤΟ λιγότερο: σκέψου της δύο με τρεις μισάωρες βόλτες που θέλει καθημερινά για να εξασκείται.
Παντως είναι πολύ όμορφα σκυλία με εξαιρετική προσωπικότητα αλλα και αρκετά διαφοερτική απο σκύλο σε σκύλο. Μιας φίλης μου είναι τρελοκομείο - ολο χαρές και παιχνιδια, ενω αρκετά είναι ετοιμα να σε φάνε... |
|
||||
|
||||
![]()
κουκλος ειναι
![]() ![]() τι ρατσα ειναι? και επισεις ξερει κανεις αν υπαρχει καμια σχεση με τα pitbull terier και τα American Staffordshire Terrier? ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 22-11-10 στις 03:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το σταφορσαιντ ειναι το αγγλικο αν δε κανω λαθος. λιγο πιο κοντο ειναι απο το αμερικανικο. αν κανω λαθος σορυ καπιος ισως ξερει περισοτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα καθομαι και κοιταζω σκυλια,γενικα οχι πολυ μεγαλα
(δηλαδη να κανουν για διαμερισμα).Βεβαια το πιτμπουλ ειναι ερωτας αλλα..... παντως τωρα που βρηκα αυτο,μπορει και να ερωτευτηκα http://www.google.gr/images?hl=el&cl...ed=0CCUQsAQwAAl ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα πιτ κανουν και για διαμερισμα.
ο κουμπαρος μου στο αιγαλεο σε διαμερισμα ειχε ενα ζευγαρι πιτ μαζι με τα παιδια του και την πεθερα του. τα σκυλια ηταν καθως πρεπει. ουτε τα παιδια να πειραξουν αλλα και δυστηχως ουτε και την πεθερα. τλος παντων ειναι πως θα το μαθεις. εγω 13 χρονια μεσα στο σπιτι τον εχω. το προτο χρονο ειναι ζορικα. μετα φεεεεετττταααααα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο παραπονιαρης της οικογενειας
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν εκλεισε τα 13 τον βάφτισες?
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα
οχι τον φωναζα κοναν αλα μου βγηκε ηρεμος πραος και πολυ υπακουος. ετσι τωρα πια τον φοναζω σοφο και αυτος ακουει!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος
|
||||
|
||||
![]()
Να σας δειξω και εγω μια φωτο απο το δικο μου Pitbul american staffordshire εχει το ενα ματι γαλαζιο και το αλλο καφε μονο εναμιση χρονο φυλακας στο χωρο μαζι με αλλα που εχω. Ονομα Σνουπυ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλα ολα τα σκυλια τυπου bulldog και pitbull ειναι τελεια ![]() ------------------------- δειτε και αυτο http://www.greatdogsite.com/breeds/details/Canary_Dog/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 22-11-10 στις 19:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καθε ρατσα εχει τη χαρη της και τις απαιτησεις της.
Το δυσκολο ειναι εμεις να εχουμε τα "προσοντα" για να αποκτησουμε καποια... |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε ονειρα να κανουμε και βλεπουμε για το μελλον ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός!!!
Και εγω θεωρω τον εαυτο μου ακαταλληλο για να αποκτησω σκυλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παντως τα αγγλικα μπουλντογκ ειναι σκυλια χωρις να χρειαζονται εντονη ασκηση αλλα ειναι σκυλια με πολλα προβληματα υγειας δυστυχως....και σιγουρα καποιος πριν αγορασει σκυλο πρεπει να ψαξει ενα σκυλι στα μετρα του για να μπορουν να συμβιωνουν αρμονικα μεταξυ τους...σκυλια υπαρχουν για ολους τους ανθρωπους και τις απαιτησεις τους...
|
|
||||
|
||||
![]()
Aχ αυτά τα english Βuldog!Διακαής πόθος από μικρό παιδί!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
ωραια τα μεγαλοσωμα σκυλια! εγω θα πρωτεινα ντομπερμαν η μολοσσο!
απο εδω ειναι ο χοκ μου! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πανεμορφη!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλη αγαπη τα ντοπερμαν!!κουκλος ο χοκ!καποια στιγμη θα αποκτησω κ εγω ενα ντοπ!
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει 3 ο αδερφος μου...πριν τα γνωρισω δεν ηξερα ποσο καταπληκτικη φυλη ειναι τα ντομπερμαν.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μποξερ = Τρελοσκυλο
Ντοπερμαν = ο αγαθος γερμανος Μολοσσος = Το σκυλι που παντα θα νομιζει οτι ειναι κουταβι Πιτμπουλ (ολα...) = λειωνει για σενα αν λειωνεις γι αυτο Αυτα ειναι η βαση , ολος ο υπολοιπος χαρακτηρας εχει να κανει με τον ιδιοκτητη και την διασταυρωση που εφερε τον κουταβο στον κοσμο .... Μητσο ...σκεψου θελει 3 ωρες βολτα !!! Παρε πιο αργη οσμωση για να προλαβενει να μην εχει γεμισει το ενυδρειο μεχρι να γυρισετε !!!!!!
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Owner/%CE%A4%CE%B1%20%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%8 6%CE%AC%20%CE%BC%CE%BF%CF%85/samsung/%CE%A3%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%82/%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%C E%AF%CE%B10103.jpg[/IMG] οριστε και ο μαικ στην παρεα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
Τί να ειναι; | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 22-08-08 17:42 |
Που ειναι το CO2? | spdm | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-02-07 15:56 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |